E2a

Hur att torka apelsinskivor för bearbetning

Apelsinskivor har använts i crafting i hundratals år. Deras vackra doft och naturlig look ge värme till varje fartyg. Om din nästa farkost kräver torkade apelsinskivor, följ dessa alternativ för torkning denna härliga dekoration.

Steg 1

Använd en dehydrator. Det enklaste sättet att torka en orange skiva (eller någon frukt, för den delen) är att använda en dehydrator. Dessa är i grunden lådor som tar bort fukt från livsmedel, vilket hindrar maten från att gå dåligt. Med tiden kommer den orange skiva torka ut så att den kan användas för bearbetning.

Hur att torka apelsinskivor för bearbetning. Använd en dehydrator.
Hur att torka apelsinskivor för bearbetning. Använd en dehydrator.

För att göra torkade apelsinskivor med en dehydrator, börja med att skära din apelsin till ¼ "skivor. Om du har några, doppa varje skiva apelsin i lite citronsaft för att hjälpa till att bevara den vackra orange färg. Följ instruktionerna på din dehydrator i termer av . den tid att lämna dina apelsinskivor på tork Förvänta processen för torkning av skivorna för att ta allt från 6 -. (! Se till att din dehydrator är på frukten inställningen) 10 timmar

Steg 2

Använd din ugn. Ett annat sätt att torka apelsinskivor för bearbetning är att använda ugnen. Det är det närmaste substitut för en dehydrator om du inte har tillgång till en. Återigen, skär dina apelsiner till ¼ "skivor och försöka få så mycket fukt ur dem innan de placeras i över inte trycka ihop dem platt -.. Precis blot upp apelsinjuicen från varje skiva med en pappershandduk Om du vill, strö lite kanel på varje apelsin skiva innan du torkar den för extra arom. Kom ihåg att doppa dem i citronsaft för färg för!

När dina apelsinskivor är förberedda för torkning, placera dem direkt på mitten rack i ugnen. (Om du använder en plåt, har du en bränd sidan på varje apelsin. Värmen måste flyta jämnt genom varje apelsin skiva för att torka den.) Med alla de apelsinskivor i ugnen, sänk värmen till 275 ˚ i en timme. Sänk sedan värmen till 225 ˚ ytterligare 2 timmar. Under hela denna process, kolla på dina apelsinskivor. Försök att vända dem över varje halvtimme eller så för att hjälpa dem att torka jämnare. (Öppna ugnen då och då också släpper fukt, ett annat knep som påskyndar torkningen.) Ta bort de torkade apelsinskivor från ugnen efter 3 timmar. De kan fortfarande vara lite fuktig i mitten, men de kommer att avsluta torka på egen hand när de svalnar.

Steg 3

Steg 1. Använd din ugn.
Steg 1. Använd din ugn.

Utnyttja kraften i solen. Om du har turen att bo i ett varmt klimat där det finns gott om sol, kan du också torka apelsinskivor för crafting utanför. Allt du behöver är ett gammalt fönster skärm. Skär dina apelsiner till ¼ "skivor och lägg dem platt på skärmen. Blot av överflödig saft med en pappershandduk. Sedan höja skärmen från marken så att luften kommer att strömma fritt runt och genom den. Se till att skärmen är i . en solig plats Flip dina apelsinskivor varje timme eller så, beroende på styrkan av solen som dagen Denna process av torkning apelsinskivor för crafting tar cirka 4 -. sex timmar.