E2a

Hur att rida mekanisk tjur: ridning en mekanisk tjur

Ser ut som professionella tjur ryttare med dessa tips

Det sista Buck var nära en nästan skicka dig flyga genom luften. Men denna tjur har ingen sympati för dig eller någon annan. Din friarm fäktande vilt, har du börjat äntligen att räkna ut i takt med odjuret. Dina vänner skrattar och främlingar tar ränta. Kanske är det dags att prova nivå 2 ...

Hur att rida mekanisk tjur: ridning en mekanisk tjur. Tjuren kan inte stånga dig, men det kan fortfarande slå skiten ur dig.
Hur att rida mekanisk tjur: ridning en mekanisk tjur. Tjuren kan inte stånga dig, men det kan fortfarande slå skiten ur dig.

Mekaniska tjurar har haft ett uppsving i popularitet de senaste åren. Om du aldrig har ridit en mekanisk tjur tidigare, här är fem skäl (bland många andra) för att ge det en chans.

 • Någon måste bryta isen.
 • Du drömmer om ridning verkliga tjurar dag och vara som professionella tjur ryttare.
 • John Travolta / att "Sex and the City" kvinna / Madonna.
 • Du upptäckte nyligen glädjen i cowboy stövlar och hattar.
 • Du har massor av tro på din kiropraktor.

Dessa ridning tips hjälper dig att montera de mekaniska tjurar och ser ut precis som en professionell tjur ryttare av dina drömmar. Och här är en snabb 'n dirty regelverk för din fördel:

Ser ut som professionella tjur ryttare med dessa tips. Börja på låga nivåer, och flytta upp en efter en.
Ser ut som professionella tjur ryttare med dessa tips. Börja på låga nivåer, och flytta upp en efter en.
 1. Tjuren kan inte stånga dig, men det kan fortfarande slå skiten ur dig. Människor som inte är försiktig (eller nykter) nog kan förlora tänder, benbrott och upprätthålla skallskador när man rider en mekanisk tjur. Medan allt detta kan vara roliga för dina vänner, kanske du inte skratta när du nykter upp (vilket händer ganska snabbt när ben bryts).
 2. Börja på låga nivåer, och flytta upp en efter en. Hoppa svårighetsgrader är ett recept för en hård landning.
 3. Använd din fria hand för att hjälpa dig balansera. Bull-ryttare inte bara vifta sin hand i luften eftersom det ser coolt (men det ser coolt). Du ska inte hålla på med båda händerna, det är därför de bara ge dig en handske. Din fria hand hjälper kroppen att anpassa sig till de snurrar och spänn av tjuren precis som att hålla armar utsträckta skulle hjälpa en lindansare. Vet vad hjälper? En cowboyhatt i handen. Det är ett obestridligt faktum.
 4. Om du är en kvinna, förbereder sig för att bli slagen på ... Det har naturligtvis att bli en grupp cowboys med sina trosor allt i en twist om hur fantastisk du såg. Att Bull verkar gå lättare på kvinnliga ryttare också - de vill du bo på tjuren. Hmm, undrar varför ...
 5. Bära byxor. Om du får på den tjur bär shorts eller en mini-kjol, du kommer att bli olycklig. Men återigen, kan dina vänner skrattar tills de är sjuka.
 6. Pressa med nedre delen av kroppen och slappna av överkroppen Kom ihåg att gamla regeln om ett träd böjer med vinden -. Om det inte böjer bryter det? Detsamma gäller för dig när man rider en mekanisk tjur. Använd dina knän och ben att rota kroppen tjuren, men låt överkroppen ska vaggas, gungade och piskade i alla riktningar. Dra inte de övre kroppen muskler.

Dessa tips hjälper dig att montera och hålla på den tjur. Med lite eftertanke, kräver denna aktivitet inte att du offra din värdighet för att roa dig och dina vänner. Du kan bara tjäna beundran av en särskild cowboy eller cowgirl ute. Visa att tjuren vem som bestämmer!