E2a

Hur att reparera ett ärende handtag

En trasig fall handtag måste uppmärksammas omedelbart

En trasig fall handtag måste uppmärksammas omedelbart. Det är svårt att släpa runt en väska eller portfölj med ett handtag som inte fungerar. Ur spel påsen tills den är fast, i de flesta fall, är inte heller ett alternativ. Ingen vill äga en värdelös bär alla. En professionell kommer att göra ett bra jobb för att reparera den trasiga fallet handtaget. Men i avsaknad av sin tjänst, kan du ta faktiskt ansvar och göra några tillfälliga fixar själv. Dessa enkla riktlinjer bör hjälpa dig att reparera en trasig fall handtag. Det kan även vara en permanent fix, särskilt om du har händer och kompetensen hos ett proffs.

  1. Först av alla, kontrollera brutna handtag väska, portfölj eller bärbar dator. Undersök hur det brukade bifogas. Var det sys på plats? Var skruvar som används för det? Är det bara handtaget eller ring innehavaren också skadad? Om så är fallet, måste du också att reparera eller ersätta dessa, tillsammans med handtaget.
  2. Få diametrar handtaget och dess ring genom mätning noggrant. Du behöver detaljerna för detta så att det är lättare för dig att hitta en ersättare handtag som bär rätt storlek.
  3. När du har undersökt hur omfattande skadan är, måste du köpa en ersättare handtag, inklusive ringar som går med det. Kontrollera hårdvara, hem porslin och butiker för detta. Du måste hitta en som har samma storlek och längd som din trasiga fallet handtag. Om du vill få en ny design, det finns många som är tillgängliga. Handtag finns i läder, vinyl, plast, duk, metall eller annat material. Se till att få en som fortfarande passar väskan eller portföljen.
  4. Installera handtaget byte fall inte en knepig sak att göra. Om handtaget levereras med ett spänne så skulle det vara lättare att sätta detta i påsen, som du bara behöver knäppa detta under de befintliga ringarna. Om ringen själv har skadats dock måste du ta bort de gamla först innan du placerar de nya.
  5. Om du måste byta ut handtaget ringar, måste du också ha tång redo. Detta är också tillgänglig på järnhandeln.
  6. För att öppna upp, klämma tången in i ringen och sedan vrida den för att öppna. När detta är gjort kan du glida ringen.
  7. Sätt i den nya ringen genom att vrida den öppen. Se till att du inte spred detta som du kommer att tänja metallen och göra den oanvändbar.
  8. När den öppnas, kan du glida lätt ringen på plats, tillsammans med det nya fallet handtaget. Använd dina tång gång att vrida här nära.
  9. Dra åt alla anslutningar och skruvar efteråt. Plocka upp påsen med den nya handtaget för att säkerställa att de som du installerade har en stadig struktur eller att den var ordentligt inriktade.
Hur att reparera ett ärende handtag. När du har undersökt hur omfattande skadan är.
Hur att reparera ett ärende handtag. När du har undersökt hur omfattande skadan är.

Denna guide kan vara tillämpliga för alla typer av trasiga fall hanterar till exempel en bärbar dator handtag, ett bagage handtag eller en ficka handtag.