E2a

Hur att rengöra båt räcken

Två av de vanligaste materialen för båt räcken är krom och rostfritt stål. På grund av det unika i rostfritt stål, som är rost fri, är det allmänt används i båt räcken. Men utan ordentlig vård och underhåll, kan båt räcken vara känsliga för rost, särskilt om de är av mycket låg kvalitet, och kan missfärga över tiden. Även om det är sant att förändringar i färg på en viss del av din båt räcken är oundvikligt, det finns fortfarande sätt att minimera detta problem-genom att rengöra din båt räcke regelbundet. Du kan följa stegen nedan för att starta denna rengöring rutin.

  1. Förbered material som kommer att behövas i rengöring räcken i båten. Du måste ha metall polish, metall skyddsmedel, hink, tvättmedel tvål, syrafast båt tvål, svamp eller trasa och vatten.
  2. Blanda diskmedel tvål i en hink med vatten för att göra en tvålvattenlösning. Tillsätt några droppar av syrafast båt tvål i lösningen. Blötlägg svamp eller trasa i lösningen och pressa för att avlägsna överflödigt vatten. Torka räcken av båten uppifrån ner till nederkanten. Se till att tvätta bort eventuella markeringar som handavtryck och smuts. Avlägsna fett samt genom att skrubba båten räcke med lätta drag. Du kan behöva sätta mycket press på områden där markeringarna är svåra att ta bort, men se till att inte repa båt räcken. Skölj båt räcken med vatten efter smuts, fett, och handavtryck helt avlägsnas. Låt båten räcken torka i ett par minuter.
  3. Köp en metall polish som är säker för alla typer av metaller. Båt räcken kan antingen bestå av krom eller rostfritt stål så köp rätt metall polish beroende på det material som används för båt räcken. Du kan också köpa en metall polish som är speciellt gjord för alla typer av metall.
  4. Använd en polermaskin att tillämpa metall polish på båten räcken. Tillämpningen av metall polish bör vara i enlighet med instruktionerna i produktens manual. Efter 10 till 15 minuter, ta bort lacket från båten räcken. Det skulle vara lättare att ta bort polish om du inte låter den stå för länge.
  5. Applicera en andra beläggning av metall polish på båten räcken och låt det lufttorka. När torkat, använd en ren trasa för att torka ut båten räcken.
  6. Spraya en syrafast Protectant efter applicering av metall polish. Metal skyddsmedel används för att förhindra korrosion.
  7. Bibehåll skick båten räcken. Det vore bättre att ställa in ett schema för kontroll upp båten räcken.

Skydda båt räcken från rost är obligatorisk

Hur att rengöra båt räcken. Blanda diskmedel tvål i en hink med vatten för att göra en tvålvattenlösning.
Hur att rengöra båt räcken. Blanda diskmedel tvål i en hink med vatten för att göra en tvålvattenlösning.

Skydda båt räcken från rost är obligatorisk. Det måste hållas i minnet att ha båt räcken rengörs och konditioneras regelbundet så att du kan ha dem längre användning. Bara genom att följa enkla sätt att rengöra båt räcken, är du förlänga redan sitt liv och behöver inte spendera mycket pengar för totalt restaureringar.