E2a

Hur att publicera en popkulturen e - zine

Pop kultur kommer alltid att vara en rik guldgruva av objekt av intresse bland olika åldersgrupper. Om du själv är en popkulturen aficionado, och du tror att du är en som alltid i vet när det kommer till något pop, kan det vara en god idé att dela detta intresse med världen. Ett sätt att göra det är genom att publicera en popkulturen e-zine, som finns på webben. Läs på:

  1. Välj de specifika områden som du gillar din e-zine att täcka. Pop kultur är en mycket bred och mångsidig ämne som du inte vill överanstränga dig själv och försöka täcka dem alla. För en mer omfattande och anteckningar värdig behandling av dina undersåtar, är klokt det verkligen att begränsa de områden som du vill din tidning till att omfatta. I samband med detta bör du överväga den åldersgrupp som du skulle vilja att tillgodose, och rikta sina intresseområden. Ditt mål här är att trampa upp en nisch för din e-zine.
  2. Har en pool av författare, fotografer, illustratörer och forskare. Med det stora antalet e-zines tillgängliga idag, vad ställa in din egen e-zine isär är kvaliteten på ditt arbete. Vid start, kan du få först tillsammans en grupp begåvade vänner som också skulle vara intresserade av denna strävan. Om du känner att din talang behöver lite lite polering, kan du anmäla dig till en kort skrift / foto / konst kurs på en lokal skola, eller ens via online kursutbud. Kom ihåg att varje investering som kommer att resultera i bättre kunskap vara värt det. Nyckeln till att ha en effektiv grupp är att ni alla ska ha passionen mot ditt mål, och du bör också ha en god relation med varandra.
  3. Hämtar inspiration från befintliga e-zines. Ta dig tid att bläddra igenom olika framgångsrika e-zines för att se hur de fungerar. Men kom ihåg, efterapningar är ute, men du kommer att ha idéer från dessa e-zines, bör du ha din egen unika varumärke och pop stil som kommer att vara uppfriskande för dina potentiella läsare.
  4. Planera ut dina segment. Med ditt team, brainstorma på ett sätt som din e-zine kan placera ett nytt perspektiv på en sådan väl täckt arenan. Tänk på catchy titlar, tar ny på aktuella händelser, och även spektakulära segment som kommer att få folk att prata. Alltid planera din segment så att din målgrupp kan relatera.
  5. Slå upp dina alternativ för att lägga ut ditt innehåll på webben. Du kunde "hyra ut online utrymme" och har en egen domän namn för så lite som 10€ per år. Detta kommer att hjälpa din e-zine ser mer polerad och professionell. Kolla in populära webbhotell som GoDaddy, BlueHost, Immotion och justhost.com. De ger oftast gratis inrätta tjänster, obegränsad diskutrymme, och teknisk support.
  6. Uppdatera hela tiden. Tänk på att din kant över andra e-zines vara konstant uppdatering. Ställ in de datum som du kommer att uppdatera din e-zine, och med konstant efterfrågan på information, är det bäst att du uppdaterar den varje dag, åtminstone med de senaste nyheterna om pop. Du kan också skapa ett Twitter-konto som hjälper dig att påminna dina tittare att kolla in din sida varje gång du har uppdateringar.

Där har du det

Hur att publicera en popkulturen e - zine. Välj de specifika områden som du gillar din e-zine att täcka.
Hur att publicera en popkulturen e - zine. Välj de specifika områden som du gillar din e-zine att täcka.

Där har ni det! Dessa är bara några av de sätt som du kan publicera en popkulturen e-zine. Kom ihåg att passion och engagemang nyckeln! Lycka till, och ha kul!