E2a

Hur att plocka inbjudningar middagsbjudning

Middag inbjudningar inte bara informera dina gäster om middag, men kan också få gästerna mer intresserade - om du vet hur man väljer charmiga inbjudningar supé. Det finns inbjudningar tillgängliga i brevpapper butiker och det finns mallar som redan är installerade i din dator eller som kan laddas ner från Internet. Här är hur man väljer bland de många inbjudningar.

Papper

Hur att plocka inbjudningar middagsbjudning. Paper.
Hur att plocka inbjudningar middagsbjudning. Paper.

Paper. Vissa människor glömmer att kvaliteten på papperet är viktigt i inbjudan också. Om du går för en formell middag, se till att du använder papper av hög kvalitet. Högkvalitativt papper behöver inte alltid vara tjock, men det finns säkert bra papper som är långt från de genomskinliga ark som används för utskrift av grundläggande dokument. Men, det finns också papper som är extra tunna och fina för att ge en mer delikat och elegant touch till dina inbjudningar.

Anpassa

Anpassa. Om du har tid och resurser, försöka göra personliga inbjudningar supé. Dessa kan göras med hjälp av programvara fotoredigering som Photoshop, vilket gör att du kan redigera fotografier och bildfiler så att du kan använda dem på inbjudningar. Använd layout och design program som Adobe InDesign för att avsluta inbjudan. Tänk bara på att lägga till detaljer såsom plats, tid och datum för supé. Du kan också lägga till andra meddelanden såsom huruvida gästerna förväntas bära formell klädsel eller inte.

Tema

Tema. Välj ett tema för middag och använda den för att utforma eller välja din inbjudan middagsbjudning. Om du går för en formell middag, till exempel, kan du välja inbjudningar som ser såväl formella. Använd teckensnitt som är elegant men lätt att läsa och använda band att fästa invigningar eller helt enkelt lägga till en dekorativ krusidull på inbjudningar. Detta kommer också att hjälpa dina gäster lista ut vilken typ av middag du kommer att vara värd. Även informella middagar, men kan vara tematiskt organiserad. En av fördelarna när det gäller att välja teman för informella middagar är att man får ett bredare utbud av alternativ. Du kan gå till en luau typ av middag, eller mexikanska temafester.

Samordning

Papper. Anpassa.
Papper. Anpassa.

Samordning. När du har beslutat om temat, är nästa steg att samordna inbjudningar med menyn. Detta kommer att ge kontinuitet från det ögonblick dina gäster får en inbjudan till själva middagen. Använd samma typ av papper och samma typsnitt som inbjudningarna att samordna menyn och inbjudan. Om du använder färger eller bilder i inbjudan, använda dessa i menyn liksom.

Pre-made

Pre-made. Slutligen, kan du också välja färdiga inbjudningar som är tillgängliga i brevpapper butiker eller bokhandlar. Här är design, layout, och fälten redan förberett för dig, och allt du behöver är att använda en penna för att fylla i tomrummen.

Välj dina inbjudningar middagsbjudning noggrant och se till att skicka dem i förväg så att dina gäster kommer att kunna bekräfta sitt deltagande tidigt och du kommer att kunna förbereda sig för middag.