E2a

Hur att plocka brädspel för ett förskolebarn

Idag, kommer även förskolebarn vet hur man manipulerar en spelkonsol eller en handhållen spelkonsol. Detta betyder dock inte att ditt förskolebarn inte kommer att uppskatta ett brädspel. En av fördelarna med brädspel är att de kan vara pedagogisk och behöver oftast spelas av minst två spelare, vilket innebär att du får en chans att binda och interagera med ditt barn. Här är hur du kan välja ett bra brädspel.

Ålder

Ålder. Leta efter åldersgrupp för spelare för en viss brädspel. Den åldersgrupp brukar anges på förpackningen. Detta kommer att ge dig en uppfattning om hur gammalt ett barn behöver vara i för att kunna förstå spelet och kunna njuta av det. Förskolebarn i allmänhet spela spel som är för barn mellan tre och sex år. Spel utöver detta kommer att bli för svårt för de flesta förskolebarn. Scrabble, till exempel, är inte något som ditt barn kommer att kunna uppskatta.

Fun

Fun. Det roliga faktor bör vara en av de största överväganden när man väljer brädspel, särskilt eftersom det är ett spel först och främst. Så att din förskolebarn noggrant kommer att njuta av tiden spenderas på brädspelet, leta efter de som kommer med massor av ljusa och glada illustrationer och med spelpjäser som kommer i olika färger. Små barn kan lätt visuellt stimuleras, vilket är anledningen till videospel överklaga lätt. Matcha överklagande videospel genom att välja brädspel som är lika ljusa och färgglada.

Åtgärd

Hur att plocka brädspel för ett förskolebarn. Ålder.
Hur att plocka brädspel för ett förskolebarn. Ålder.

Åtgärd. Vissa brädspel tillåter också åtgärder, som förskolebarn njuta. Hungrig hungrig Hippos, till exempel, är ett spel som kräver preschooler att trycka den lilla spaken på de flodhästar så att flodhästar kommer att äta upp de vita plast kulor. Dessa typer av spel tilltalar barn som vill agera medan du spelar. Detta ger barnen idén om mer kontroll över spelet, till skillnad från spel som schack, vilket kommer att bero mer på en persons intellekt, eller ett brädspel med tärningar som är allmänt hasardspel.

Letters

Letters. Kanske inte lika utmanande som Alfapet, men det finns ett antal brädspel som utnyttjar bokstäver och ord. Detta gör att du kan förbättra ditt barns ordförråd, eller om du har ett mycket litet barn, få honom att lära och memorera bokstäverna i alfabetet.

Numbers

Numbers. Precis som det finns brädspel som involverar bokstäver, det finns också brädspel som involverar siffror. Enkla matematiska processer ibland inkluderas, såsom addition och subtraktion litet antal. Detta kommer att göra matematik mindre skrämmande för dina barn i framtiden.

Flexibilitet

Ålder. Åtgärd.
Ålder. Åtgärd.

Flexibilitet. Slutligen, välj ett spel som du kan förlora i. Tänk på att små barn är inte särskilt förtjust i att förlora. Förlora några gånger och din förskolebarn kommer att vilja spela med dig, eftersom du få honom att känna stark och kapabel.

Brädspel är fortfarande ett bra sätt att underhålla din förskolebarn och spendera lite kvalitetstid med honom eller henne. Genom dessa åtgärder kan du få ett brädspel som två av er kommer att kunna njuta.