E2a

Hur att måla som Jackson Pollock

Paul Jackson Pollock är känd för sina abstrakta målningar och hans dropp teknik. Istället för det vanliga sättet att måla på en duk, som är placerad framför konstnären, är hans duk läggs på golvet. Han använde också färger som används i måleri hus i stället för konstnär målar. Han hällde och droppade färg på duken. Han inte bara använda sina händer för målning, använde han hela sin kropp. Hans unika målning stil gjorde honom till en av de berömda moderna konstnärer. Målningar av kända målare som Pollock är mycket dyra. Konstälskare som har råd med dessa målningar köpa dessa och i sina samlingar av konstverk. Om du vill dekorera din vägg med en målning som Paul Jackson Pollocks men du har inte de pengar att köpa dessa, kan du prova målning och imitera hans stil. Allt du behöver är billiga material och din kreativitet för att göra dina egna mästerverk.

Här är stegen på hur man målar som Jackson Pollock.

Hur att måla som Jackson Pollock. Förbered de saker som du behöver i måleri.
Hur att måla som Jackson Pollock. Förbered de saker som du behöver i måleri.

  • Förbered de saker som du behöver i måleri. Dessa är olika färger av färg, sträckte olika storlekar pensel, duk och trasa för att täcka ditt golv. Du kan också använda tidningen i stället för trasa som du kan lägga på golvet där du kommer att måla. Storleken på din duk beror på hur stor du vill att din målning vara. Bortsett från pensel, kan du också använda plastsprutflaska flaskor som vanligtvis används som behållare för ketchup, senap och majonnäs. Se till att bära gamla skjorta och byxor så att du kan bara kasta dessa om färgas med färg. Du kan även tvätta och hålla dessa om du planerar att måla igen så att du inte behöver hålla på att avyttra gamla kläder.
  • Markera det område där att måla. Hitta ett område i huset, som är rymliga så att du kan arbeta fritt. Om det finns saker runt området, se till att flytta dessa bort från där du kommer att arbeta för att förhindra att få färgade.
  • Täck golvet. Du kommer att måla duken och inte på golvet så du måste lägga trasa eller tidningar på golvet för att inte färgen färgning detta. Du vill att ditt golv är rena gillar hur det var innan du målade.
  • Placera värva och börja måla. När du täckte golvet på det område där du kommer att måla, få din propagera och lägga detta ovanpå trasa eller tidning. Den främre delen ska vara vänd uppåt. Välj en färg för bakgrunden i din målning sedan använda detta för att måla hela arbetsfält. Låt färgen torka. När färgen torkar, doppa en stor pensel på en annan färg för färg och snurra dina händer rör sig i olika riktningar så att färgen kommer att droppa på duken. Låt färgen torka. När torr, få en annan storlek på pensel och doppa det i en annan färg färg. Snurra pensel igen på duken för färg droppa. Upprepa stegen tills du är nöjd med resultatet. Se till att låta färgen torka innan du applicerar ett annat skikt.


Prova olika rörelser och riktningar när duggregna färg på duken. Experimentera och njut. När detta är gjort, kan du sätta ditt konstverk på en ram och hänga här på din vägg. Dina vänner kommer inte ens att kunna berätta skillnaden mellan din målning och en professionell målare arbete.