E2a

Hur att måla detaljer på glas

Glasmålning avser målning på ytan av en glasskiva

Glasmålning avser målning på ytan av en glasskiva. Detta skall ingå i målat glas arbete. Denna typ av målning görs för att lägga till information om glasskivan som inte kan tillsättas med traditionella bly linjer. Den användes också för att täcka upp vissa delar av målat glas när du inte vill att ljus att passera.

Hur att måla detaljer på glas. Förbered materialen.
Hur att måla detaljer på glas. Förbered materialen.

Här är stegen på hur man målar detaljer på glas:

Förbered material

Förbered materialen. Glas är det huvudsakliga duk i denna metod. Du behöver också en bra mängd färg och måleri material. Du behöver också en stencil för att mönstret ska användas. Och slutligen, behöver du rengöringsmedel såsom en fuktad trasa och vinäger för att rensa upp i glaset.

Rengör glasvaror

Rengör glas. Innan du startar ett projekt, är det viktigt att ställa in den yta som skall användas för målningen. Glasskivan är det viktigaste att rengöra. Fukta en ren vit trasa med ättika. Torka sedan av ytan av glaset. Detta för att ta bort eventuella fläckar, fläckar vatten eller några märken olja på glaset. Efter att du har torkat det alla fläckar bort, låt den torka.

Välj rätt färg att använda

Glasmålning avser målning på ytan av en glasskiva. Välj rätt färg att använda.
Glasmålning avser målning på ytan av en glasskiva. Välj rätt färg att använda.

Välj rätt färg att använda. Detta är viktigt för att avgöra vilken effekt du vill skapa. Det är bra om glasmålning är att det finns många färgkombinationer att välja mellan. Du kan antingen använda opaka eller transparenta färger. Använd opaka färger om du inte vill att ljuset kan passera genom glasmålning. Detta skulle verkligen visa färgen på färgen. Å andra sidan, om du vill att det ska se ut som ett målat glas, använda transparenta färger. Precis som målat glas, kommer det mesta av ljuset passerar genom det. Detta skulle då göra färgerna mer levande och märkbar. Också, glas pennor finns tillgängliga för att lägga till detaljer på din glas. Den enda skillnaden är att färgerna kanske inte ser så permanent.

Måla glaset

Måla glaset. Välj en design som du vill sätta på glaset och beskriva det. Efter detta, applicera färgen på konturen från hörnen. Detta kommer förmodligen att ta några beläggningar. Om det ser ut som det är oren, bara låta det vara. Kom ihåg att bara klappa den ner istället för att göra en stroke. Ta bort all överflödig färg med en ren pensel. Den andra beläggningen kommer att vara mycket snabbare. Bara se till att du använder hörnen på borsten. Också, glöm inte att hålla dina rader tunn. Fyll sedan i de saknade utrymmen som behöver färg. Se till att du inte vidrör glaset för att undvika fläckar. Låt det torka i några timmar.

Dessa är de enkla stegen för hur du kan måla detaljer på glas

Dessa är de enkla stegen för hur du kan måla detaljer på glas. Det finns många detaljer som du kan lägga till din glasmålning grund av sorten och kombinationer av material möjliga. När du får kläm på det, kommer ni att sluta säkert upp med några imponerande detaljerade glas konstverk.