E2a

Hur att måla blommor med akrylfärger

Akrylfärg är en av de mest mångsidiga typer av konst produkter som många konstnärer använder idag. Måla blommor med denna mångskiftande pigment är ganska lätt. Det lämnar ofta du med en tillfredsställande känsla främst på grund av dess vackra resultat. Det är därför många människor tycker att detta ett effektivt medium för ultimat avkoppling. Lära denna typ av skicklighet kan verkligen göra en vanlig sak blir extra! Det är bara några saker som du måste först veta när man målar blommor med akryler. Läs vidare för att lära sig mer.

Hur att måla blommor med akrylfärger. Lär känna akrylfärg.
Hur att måla blommor med akrylfärger. Lär känna akrylfärg.

  • Lär känna akrylfärg. Innan du börjar måla dina egna växter och blommor, se till att du noggrant utbilda dig själv med akrylfärg. Vet de olika tips och tricks om hur man korrekt tillämpa akryl på en duk. Lär färgerna och dess effekter som du kan skapa när man gör vissa slag och liknande.
  • Välj blomningar. Föreställ er de blommor som du vill måla i ditt huvud. Börja med en stor bild och sedan sakta tänka om detaljerna. Om du är osäker på vad du ska välja, tycker om specifika blommor som rosor, solrosor, prästkragar, etc. och se vilken du föredrar.
  • Välj dina färger. Nästa sak som du behöver göra är att besluta om vilka nyanser och nyanser som kommer att se perfekt ut på din valda blomman. För nybörjare är det viktigt att du håller det enkelt i början. Så fort du fått kläm på akrylmålning, då är det dags att du går vidare till nästa nivå.
  • Få alla nödvändiga verktyg. Gå till närmaste konsten butik och köpa en duk, en uppsättning penslar (kontrollera att du har en tjock, liten och en medelstor borste), några akrylfärger på önskad färg, lite vatten och måla ombord (det är här du kommer att sätta färg och göra olika färgkombinationer).
  • Skiss en disposition av blomman. Sätt den vision som du för närvarande har i ditt huvud till duk. Om du vill träna, kan du rita det först på en bit papper. Så fort du tror att du är redo, starta sedan beskriver din väg till duk. Ta den tid du behöver. Kom ihåg, detta är inte en tävling. Gör detta som ditt uttag. Varva ner dig själv och lämna dina bekymmer bakom!
  • Börja måla. Få din färg ombord och målar akryl. Använda liten borste (det är för detaljer), beskriva mitten av blomman. Sakta sopa vägen ut till kronbladen, ner till stjälkar och blad. Använd dina önskade färger.
  • Lägg till några skuggor. Börja färga kontur färg som du just gjorde och försiktigt blanda alla färger i. Detta kommer att minska den skarpa textur, ge din konst en helt mjuk look.

Dessa är de saker som du behöver göra när du vill måla blommor med akrylfärg. Kom ihåg, att vara kreativ och försöka tänka utanför boxen! Begränsa dig inte med bara en stil eller stroke. Släpp loss konstnären inom dig! Innan du vet det, du teckna och måla de bästa akryl blommor i stan. Allt du behöver göra är att följa dessa enkla steg för att brevet och du kan aldrig gå fel. Prova det och du kommer att se! Lycka till och ha kul.