E2a

Hur att maila lås kuvert

Lås kuvert kuvert som har metallspännen knutna till dem

Lås kuvert kuvert som har metallspännen knutna till dem. De knäppen används för att täta luckan i kuvertet till resten av kuvertet. Det gör kuvertet säkrare och förhindrar brevet öppnas oavsiktligt under leveransen. Här är hur man maila lås kuvert ordentligt.

  1. Sätt ditt brev i lås kuvertet. Vik ditt brev så att ditt brev passar inuti spännet kuvertet helt. Om brevet är gjord av robust material och kan inte fällas, få ett spänne kuvert där brevet kommer att passa ett adekvat. Använd en vanlig kuvert för att se till att det kommer att behandlas korrekt. Spännet kuvertet måste ha en rektangulär form. Det måste vara 5-11,5 inches lång, 3,5 till 6,125 inches bred, och 0,007 till 0,25 inches tjock.
  2. Använd kuvertets spännen. De metallspännen fungera som en kompletterande åtgärd inom bevakning säkerheten av brevet. För att använda metallspännen, pressa den på ett sådant sätt att de metalldelar möts. Skjut de förenade metallspännen genom hålet på luckan. När metallspännen har kommit in i hålet, skjut knäppen och platta till dem mot kuvertet. De knäppen täta luckan till resten av kuvertet.
  3. Täta kuvertets flik. Blöt fliken på kuvertet och försegla den helt. Om kuvertet inte har en gummerad flick, använda lim, pasta eller tejp för att göra klaffen pinnen till resten av kuvertet. Använd god kvalitet material för tätning av lås kuvertet för att förhindra att skrivelsen från att glida ut under leverans ifall metallspänne lossnar.
  4. Tejpa metallspännen. De metallspännen kan skära igenom andra mail att brevet levereras med. De knäppen kan fastna med annan post och lossna. För att förhindra att detta händer, tejpa metallspännen. Bandet ger en jämn, icke-skärande ytan, skyddar spännena.
  5. Skriv information om brevets mottagare. Skriv mottagarens fullständiga namn på mitten av kuvertet. Nedanför den raden, skriv mottagarens gatunummer, gatuadress, och om han bor i en lägenhet, hans lägenhetsnummer. På raden under, skriv mottagarens stad, stat och postnummer.
  6. Skriv ditt namn och returadress. När mottagaren inte är på den plats där brevet riktar sig till, är brevet returneras till dig. För att göra posten vet var att skicka tillbaka brevet, skriv ner ditt fullständiga namn i det övre vänstra hörnet av lås kuvertet. Nedanför ditt namn, skriv gatunummer, gatunamn och lägenhetsnummer (om du har någon). Nedanför den raden, skriv din stad, stat, och ZIP-koden i din bostad.
  7. Placera en stämpel. Köp en stämpel från postkontoret eller en butik som säljer frimärken. Stick stämpel på det övre högra hörnet av lås kuvertet.
  8. Väg spännet kuvertet. Väg kuvertet. Om ditt lås kuvertet väger mindre än 16 gram, kan du släppa din kuvert till din brevlåda. Om kuvertet är tyngre, gå till postkontoret under kontorstid och få den levererad.

För att göra din e-post säkrare

Hur att maila lås kuvert. Sätt ditt brev i lås kuvertet.
Hur att maila lås kuvert. Sätt ditt brev i lås kuvertet.

För att göra din e-post säkrare, använda bra kvalitet kuvert post lås. Köp bara från betrodda varumärken, och vad andra köpare har att säga om produkten. Håll dina lås kuvert på ett säkert ställe för att göra dem längre.