E2a

Hur att kasta ett ljus spell för kärlek

Candle trollformler är enkla sätt att skapa fokus på positiva energier med vilka du kan uppnå dina önskningar. De är enkla att utföra, och deras framställning kräver saker som du enkelt kan köpa från din närmaste stormarknad eller köpcentrum. Lite magi kan bara vara vad du behöver för att locka den signifikanta andra i ditt liv. Här är hur du kan kasta ett ljus spell för kärlek.

  1. Du behöver följande saker: Ett blad av rosa papper, ett rosa ljus, lavendel, neroli och ylang-ylang olja, och en liten skål. Ljuset kan vara av vilken storlek eller form, men enkla sådana är föredragna. Det är också bättre att få naturliga bivax ljus, istället för petroleumbaserade sådana. Förbered allt i förväg och ställa upp dem i en ren, tyst plats i ditt hus.
  2. Rensa ditt sinne av all stress och oro av dagen. Du bör vara en öppen port till positiv energi. Blunda är andas djupt och långsamt, tills du lösa in en regelbunden rytm. Ditt sinne bör vara fri från störningar. Lugn andning hjälper dig att internalisera de naturliga energierna i ljuset förtrollningen. Detta kommer att vara det viktigaste steget: lagen om attraktion tvingar oss att omge oss med positiva vibbar som lockar kärlek, välstånd och rikedom. Hyser negativa tankar kommer bara att ge oss otur i vad vi vill uppnå.
  3. Visualisera din ideala partner. Fokusera inte på utseende, men de egenskaper som du vill attrahera. Var väldigt specifik och koncentrera hårt på vad du verkligen vill. Eftersom dessa egenskaper komma till dig, skriva ner dem på rosa papper. När du är klar, koncentrera sig på de egenskaper du har skrivit. Din ideala partner ska vara en beskrivs av tidningen du håller. Tänk dig själv med den här personen - ditt sinne ska kunna se ditt liv förbättras tillsammans.
  4. Samla oljor av lavendel, neroli och ylang-ylang och försiktigt gnugga dem i ljuset (gnugga mer vid basen, och inte vid veken). Andas in djupt och använder doften för att befria dig av sladdtrassel och negativitet. Gör detta över rosa papper som beskriver din framtida kärlek. Detta är en annan viktig del av förtrollningen: smörjelse ditt ljus med doftande oljor ger din energi och gör den till en kraftfull ledstjärna för att locka kärlek.
  5. Placera papperet i den lilla skålen, och tänder ljuset ovanför. Vaxet ska droppa på rosa papper. När ljuset smälter, bör ditt sinne fokusera på att locka din ideala partner. Föreställ dig ditt liv med den här personen och hur du vill se de egenskaper du har angett. Tänka djupt om de egenskaper du vill att din nya kärlek att ha: energin i din tanke kommer att harmonisera med universum och locka människor med önskade egenskaper. Det är bäst att starta denna på en fredag ​​kväll när månen är nästan full: gör detta varje kväll och vänta på din ideala partner att komma fram.

Hur att kasta ett ljus spell för kärlek. Du behöver följande saker: Ett blad av rosa papper.
Hur att kasta ett ljus spell för kärlek. Du behöver följande saker: Ett blad av rosa papper.

Candle trollformler fungerar genom att tillåta oss att fokusera våra tankar i en positiv riktning. Universum svarar i natura genom lagen om attraktion: vår energi kommer att locka människor som vi vill attrahera, genom sin resonans med våra tankar. Ha tålamod och hålla ut - dina tankar ska vara lycklig och nöjd med vetskapen om att din nya kärlek också väntar på att träffa dig.