E2a

Hur att jonglera med tre bollar

Imponera på någon genom att jonglera

Jonglering är ganska lätt när man tränar på ett tag. I den här artikeln får du lära dig att jonglera med tre bollar. Men innan du börjar med tre, måste du öva med en och sedan två. Det spelar ingen roll om du är högerhänt eller vänsterhänt, måste du öva med både att jonglera. Du behöver tre bollar som är ungefär samma storlek och vikt som en apelsin. Du kan börja öva med apelsiner eller tennisbollar.

Hur att jonglera med tre bollar. Slutligen, tre bollar!
Hur att jonglera med tre bollar. Slutligen, tre bollar!

 1. Först med en boll. Kasta upp bollen, lite ovanför huvudet och fånga den med den andra handen. Kasta det igen med den andra handen, på samma höjd, och fånga den med den första handen. Bara öva en stund, tills du vänjer höjden du slänger och vikten av kulorna.
 2. Nu två bollar. Börja med två bollar i en hand. Kasta den första bollen, och när det är på den högsta punkten, kasta den andra. Var försiktig så att du inte har dem kraschar i luften. Om du gjorde det rätt, det ögonblick den andra bollen når den högsta punkten av det är naturligtvis den första bollen kommer att beröra din hand. Börja med att fånga bollar i samma hand som du använde för att kasta dem, så att du bara använder en hand på denna punkt. När bollen # 1 är på sin högsta punkt, bör du fånga och kasta bollen # 2. Gör detta under en tid tills du är väldigt bra på det, sedan öva med andra handen.

  Om du tränar mycket kommer du att få fart, och du behöver den för att jonglera med tre bollar.

  TIPS: Öva inför en vägg. Vissa människor inte kasta bollen väldigt rakt och de tenderar att tappa kontrollen. Om du tränar inför en vägg, det ögonblick du börjar tappa kontrollen, kommer kulorna slog i väggen. Och då du vet att du gör det fel. Dessutom, när de slår i väggen kan du bara sluta, kommer bollarna faller inte. Efter att ha tränat ett tag kommer du se hur tröttsamt det är att böja hela tiden att plocka bollar från golvet.

  Imponera på någon genom att jonglera. Öva leder till perfektion.
  Imponera på någon genom att jonglera. Öva leder till perfektion.

 3. Slutligen, tre bollar! Börja med två kulor i ena handen och den andra bollen i den andra handen. Börja kasta en av de två bollar som är i samma hand. Först är det ungefär som med två bollar: du kastar det första, när det är på den högsta punkten du slänger den andra. Men efter den första bollen faller i din tomma sidan kommer du inte kasta det igen. Nu kan du kasta den tredje bollen (som finns i andra handen) och fånga den andra. Först efter den tredje bollen når sin högsta punkt kommer du kasta den första bollen igen. Du också bevakar nu kastar från hand till hand, så att kulorna ska korsa vägar med varje dugg. Du behöver rytm. Det är väldigt viktigt att inte sluta kasta bollar. Om du slutar, kommer bollarna faller antagligen. När du får det rätt är det väldigt spännande! Det är väldigt lätt att lära sig nya tricks.
 4. Öva leder till perfektion. Öva och öva lite mer. Kulorna kommer att falla och du får trött av att plocka upp dem, men ge inte upp.

Jonglering med tre kulor som detta är den mest enkla ett vanligt sätt att jonglering. Efter att ha lärt detta sätt, kan du lära dig fler sätt och nya tricks på egen hand, är det enda du behöver praktik.