E2a

Hur att inspektera en barytonsaxofon

Köpa en helt ny post är alltid det bästa sättet att skaffa föremål och samlarobjekt. Men med tiden för strömmen, de flesta är kontanter spänns och koncentrerar sig på att förvärva grundläggande saker som mat och husrum. Hobbies, lyx och andra icke-väsentliga föremål har varit på backspegeln. Så är inte fallet för den passionerade musiker.

En passionerad musiker kommer inte ihåg att köpa ett musikinstrument

En passionerad musiker kommer inte ihåg att köpa ett musikinstrument. Oavsett om det är färskt från fabriken eller om det är en begagnad pjäs. Vad som är viktigt är att du får dina pengar är värt när du köper ett musikinstrument som barytonsaxofon. Här är några tips på hur man inspektera en barytonsaxofon.

Hur att inspektera en barytonsaxofon. Innan du slår den första noten.
Hur att inspektera en barytonsaxofon. Innan du slår den första noten.

  • Innan du slår den första noten. För att komma ner till verksamheten se till att du är beredd att inspektera en barytonsaxofon. Först, hitta en musikaffär eller en säljare som är villig att ge dig tid och frihet att röra och känna den musikinstrument. Detta kommer att bidra till att undvika irriterad säljare. Det är bara en fråga om att be och vara sång. Det andra, gå online och lyssna på låtar med barytonsaxofon. Här får du veta vad du behöver höra när det gäller att diagnostisera instrumentet. Dessa är bara små saker som ska göras för att inspektera en barytonsaxofon en vind.
  • Bedöm musikinstrument av dess utseende. Vid inspektion en barytonsaxofon det är OK att vara fördömande. Gå vidare och granska locket eller där musikinstrument ligger. Om ärendet är täckt med repor, är chansen att det är en ofta använt instrument. Om ärendet är klar eller har små repor, så innebär det barytonsaxofon knappt användes. För nya inköp, kan ärendet berätta hur bra produkten togs om hand av under transporten. Det finns ingen anledning att vara blyg. Gå vidare och kolla fallet. Det är bara rätt att få dina pengar är värt.
  • Kolla in det utanför och i. inspektion av ditt köp inte slutar vid locket. Öppna fallet och titta inuti. Kontrollera noga om fack för grejor: s och andra objekt är fortfarande intakt. Öppna höljet kan också ge dig en första titt på den aktuella barytonsaxofon. Titta noga på instrumentet också.
  • Leta efter bucklor. Nu när du har inspekterat fallet och ytan på barytonsaxofon, är det dags att leta efter bucklor. Det första du bör göra är att öppna ett starkt ljus och stå under den när de inspekterar. Om du gör det kan du se klart stötar och bucklor i instrumentet. Little gupp kommer att göra dig lite skada också. Var på jakt efter stora. Du kan ha gupp fastställts av experter i butikerna instrument reparation.
  • Kontrollera nycklarna. Nu när bula kontroll är ur vägen, ska du fortsätta att inspektera tangenterna. Nycklarna bör kunna röra sig utan något motstånd. Ljud från knapparna som dunkar eller rangliga klick bör vara en anledning till oro. Om det finns problem med nycklarna, kan instrument verkstäder experter rädda dagen. Kuddar och korkar bör kontrolleras också. Spröda, klibbiga och saknade inte ord skulle du inte vill använda för att beskriva dina dynor.


Den barytonsaxofon är ett musikinstrument kommer du säkert njuta. Så gå hitta en, men inspektera innan du köper.