E2a

Hur att hyra tv - spel på nätet

Den första decenniet av det 21: a århundradet har sett flera framsteg i videospel industrin. En av de senaste, och mer populära, har varit online videospel uthyrning industrin. Online hyra startades av Netflix , som erbjuder en online-DVD uthyrning som ger konsumenterna möjlighet att hyra allt från en film till fem filmer per månad för en låg avgift. Ingår i abonnemanget var fri frakt och ingen förfallodatum eller förseningsavgifter. Under de senaste åren har företag varit växer upp som ger online-uthyrning videospel också. Det enda en konsument behöver hyra tv-spel på nätet är en internetuppkoppling och en stor kreditkort.

Game Fly är kanske den mest populära företag som tillhandahåller online-hyra videospel. Konsumenterna kan välja att ha antingen en eller två matcher hemma på en gång. Game Fly enklaste plan ger ett spel hemma i taget för 10€ .95/first månad och 15€ .95/month efter det. Nästa planen tillåter hyresgäster att hålla två spel hemma i taget för 10€ .95/first månad och 20€ .95/month efter det. Konsumenterna behöver bara gå till Gamefly.com och klicka på registrera dig. Hyresgäster måste ange en giltig e-postadress och skapa ett lösenord som ska användas för att logga in på Game Fly hemsida. Efter att hyresgäster måste tillhandahålla en e-postadress och stora kreditkort för fakturering. Efter att användare kan logga in, plocka ut de spel de vill hyra på lämplig spelkonsol, och vänta på deras spel att komma med posten.

Game Fly kan ha varit den första stora online-videospel hyresgästen

Hur att hyra tv - spel på nätet. Game fly kan ha varit den första stora online-videospel hyresgästen.
Hur att hyra tv - spel på nätet. Game fly kan ha varit den första stora online-videospel hyresgästen.

Game Fly kan ha varit den första stora online-videospel hyresgästen, men de är inte de enda leverantörerna av denna tjänst. Game gruva är en av de nyare spel online video uthyrning och har två olika hyra planer för konsumenterna. Game Mine erbjuder månadsabonnemang som möjliggör spelare att hålla ett, två eller tre matcher hemma på en gång for15 0,95€, 15€ 0,95 eller 25 0,95€ i månaden. Alla dessa planer ger den andra månaden gratis, så det första året av tjänsten skulle kosta mellan 125 0,45€ och 240€ 0,45. Game Mine erbjuder även kontantkort sex månader och 12 planer månad också. För ivrig hyresgäster videospel som går igenom en hel del tv-spel, pre betalas planer är ett bra sätt att spara pengar. En ettårig förbetald plan med Game Mine, ger en lek ute i taget, är 110 0,40€. Det är en besparing på 20€ 0,05 över Game gruvans en i taget månadsabonnemang och 35 0,33€ mindre än Game Fly är ett i taget månadsabonnemang tjänsten.

Game Fly och spel Mine är inte de enda leverantörerna av online-hyra videospel. Andra mindre företag som gottaplay samt i butik företag som Blockbuster får in online videospel uthyrning industrin. Alla dessa företag kräver ett kreditkortsnummer, och de flesta kräver någon över 18 år vara kontoinnehavaren. Med detta sagt, alla dessa webbplatser tillåter kontot skall inrättas för någon annan, så kan föräldrarna skapa konton för sina barn. Hyra video spel online är enkelt, är sjöfarten fri, inga förseningsavgifter debiteras, samt för seriösa video spelare är det ett bra sätt att spara pengar på ständigt köpa nya spel i detaljhandelspriser.