E2a

Hur att hyra filmer från Blockbuster Video

Behov av att titta på en nyutgiven film hemma men kan inte råd med priset för en fullständig köp? Det finns inget att oroa sig för. Det finns många alternativ nu. Du kan hyra den filmen för mindre än halva priset av en vanlig köp. Blockbuster Video har denna funktion.

Verksamheten

Verksamheten, som grundades redan 1985, tillgodoser uthyrning av DVD, Blu-strålar, och videospel. Som av denna tid har det över 5.000 butiker i Europa (USA) och fler butiker på andra platser som Kanada, Australien, Storbritannien och Danmark. I USA ensam, det finns mer än 43 miljoner hushåll som har Blockbuster medlemskap.

Hur att hyra filmer från Blockbuster Video. I-depåer.
Hur att hyra filmer från Blockbuster Video. I-depåer.

Blockbuster kretsar kring att investera i ett original film eller spel och göra en vinst från det genom uthyrning till kunder som inte kan köpa ett original en. Det finns två sätt att klara en hyra på Blockbuster. Ett är genom den traditionella i butik videouthyrning och den andra är genom online-uthyrning.

  1. I-depåer. Eftersom det finns massor av Blockbuster butiker, är det lämpligt att besöka en av butikerna för att ta tag i nya och gamla versioner av DVD-skivor. Deras rack omfattar alla typer av filmer, inklusive Hollywoodfilmer. Butikerna erbjuder även uthyrning videospel.
  2. Online uthyrning. Sedan starten 2003, har Blockbuster sörjt för kunder genom sin online-VHS videospel hyra och hyrfilm. Men i 2004 lanserade de sin online-DVD-uthyrning-systemet som gjorde det mer bekvämt för sina medlemmar-at blockbuster.com .

När du är medlem, är det lätt att få dina hyror levererade hemma. Här är en snabbguide för uthyrning på nätet:

Verksamheten. Online uthyrning.
Verksamheten. Online uthyrning.

  • Bläddra i online-katalogen. Välj film och spel titlar från listan. Lägg vad du har valt i din varukorg.
  • Få det via mail. När din beställning har behandlats, kommer det att levereras till din angivna leveransadress per post. Sjöfarten är gratis.
  • Njut av din hyra. Du kan nu titta på din Hollywood-film eller spela tv-spel. Titta på eller spela det ett dussin gånger, kommer Blockbuster bryr mig inte. Du kan faktiskt hålla det för ett antal dagar eftersom Blockbuster inte har förfallodatum på nätet hyror.
  • Skicka tillbaka eller byta en hyra. Efter att du njuta av din film eller spel, kan du skicka tillbaka den till dem via post, avgiftsfritt ändå. Eller så kan du byta varan i butiken för andra filmer eller spel för gratis eller rabatterat pris.

Dessa dagar det blir lättare och lättare att göra dagliga uppgifter utan att ens lämna hemmet. Valet av i butik eller online hyror ligger på dig.