E2a

Hur att hyra en limousin

Anställa en limousine, särskilt för proms och andra formella evenemang, kan vara ganska knepigt. Tipsen nedan bör hjälpa dig hyra en limousine som bäst skulle passa dina behov.

  • Inte boka den billigaste limousine som du kan hitta. Detta är ett mycket vanligt misstag av första gången limousine ryttare. Normalt skulle den billigaste limousine vara den sämsta underhållas och MOT obekväma fordon i bolagets linje upp, vilket skulle motverka syftet med varför du hyr en limousine i första hand. Kom ihåg att komforten av åkturen är en stor roll och eftersom du kommer att spendera en stor summa pengar i alla fall, se till att resan kommer att bli mycket värt.
  • Ber om försäkring och licens att driva. Antalet en sak du behöver veta är om limousineservice är legitimt. Se till att de är ett registrerat företag med en uppdaterad uppsättning av licenser. Försäkringsskydd skulle också vara en mycket viktig sak att ha.
  • Kontrollera listan över tidigare kunder. Om möjligt, få en lista över tidigare kunder för limousineservice, så att du skulle veta omfattningen av deras tjänster. En lista över ansedda och glada kunder är viktigt eftersom det kommer att säga att tjänsten limo är trovärdig.
  • Kontrollera om medlemskap alternativ. En potentiellt billigare och enklare sätt att återanställa en limousine service är om de har några medlemskap alternativ. Om du ser dig själv hyra en annan limo inom en snar framtid, kan det vara till din fördel om du registrerar dig för medlemskap, även om det finns en liten avgift för detta. Medlemskapet ger dig rabatter på din limo service och de flesta fall företräde framför andra kunder när du bokar limo som du vill.
  • Be om chaufför screening. Det är viktigt att chauffören är licensierad och passerade en säkerhetsprövning eftersom i de flesta fall startar en limo ride och slutar hemma hos kunden. Man kan aldrig vara för säker eller för säker.
  • Kolla in limousinen. När du känner att du är ganska nöjd med valet av limo företaget, fråga om du kan se den faktiska limo som du vill hyra. Detta kommer att ge dig extra tid att ställa frågor om fordonet och samtidigt kommer du att se på nära håll om det är något som passar dig och dina behov.
  • Fråga om skattesatserna och tim tillägg. Lista din resplan. När du har sett limo, be tjänsteleverantören om sina priser och hur mycket varje timme förlängningar skulle kosta, ifall du går över den angivna ordinarie tid hyra. Det skulle vara till hjälp att lista ut din resplan för bolaget att kunna ge dig en mer exakt offert eftersom de flesta företag inkluderar bensin kostnader i sina skattesatser.
  • Sist men inte minst, be om kontraktet och läsa den också. När du har bestämt vilken limousine du vill hyra, be om ett kontrakt för de tjänster som du vill använda och se till att du läser det mycket väl innan du signerar det . Kontrollera omläggning klausuler och andra objekt under "force majeure" avtal.


Hur att hyra en limousin. Inte boka den billigaste limousine som du kan hitta.
Hur att hyra en limousin. Inte boka den billigaste limousine som du kan hitta.

Och där har du det! Du bör vara på väg att rida den limousinen med frid i sinnet och en glad upplevelse.