E2a

Hur att hitta värdet av Pokemon kort

Pokemon eller Monsters Pocket eller Poketta Monsuta betyder alla samma

Pokemon eller Monsters Pocket eller Poketta Monsuta betyder alla samma. Pokemon är en sammandragning av det japanska namnet Poketta Monsuta. Pokemon är ett spel skapat av Nintendo, samma företag som skapade den mycket populära Super Mario. Pokemon utvecklades också till en kort handel spel där spelarna grop styrkan och attribut för de tecken som de har mot varandra. Det finns 493 fiktiva karaktärer i Pokémon, inklusive älskvärda Pikachu.

Varje Pokemon kort genomför nu ett värde och handel entusiaster kort och samlare är alltid på jakt efter de som är sällsynta och i nyskick. Innan du överväga att sälja dina Pokemon samlarkort, Nedan finns några tips om hur man hittar deras värde.

Hur att hitta värdet av Pokemon kort. Leta efter webbplatser som tillhandahåller listor över värdet av varje pokemon kort.
Hur att hitta värdet av Pokemon kort. Leta efter webbplatser som tillhandahåller listor över värdet av varje pokemon kort.

  • Leta efter webbplatser som tillhandahåller listor över värdet av varje pokemon kort. Du kommer att få information om vilka typer av samlare samlarkortspel söker, vilka tillstånd och det relativa värdet av Pokemon kort. Pojo.com är en sajt tillägnad Pokemon handel kort och markägarna har sammanställt en lista över kortet värden. Kolla in sajten för att få den information du behöver. Klicka på namnet för att visa listan.
  • Ta en titt på din samling av pokemon kort för att sortera dem. Finns symboler i de kort som kommer att berätta om kortet är ett vanligt kort eller ett sällsynt kort. Du kan organisera din samling enligt dess sällsynthet. Ett kort med en solid svart cirkel är ett vanligt kort så dess värde är det lägsta. Kort med en solid svart diamant symbol är ovanliga. Det finns kort med en solid svart stjärna och några med holografiska stjärnor. Dessa två är de sällsynta kort som bär det högsta värdet eftersom det finns endast ett begränsat antal av dessa i tillvaron.
  • Kort som hör till en uppsättning är mycket eftertraktade eftersom samlare vill lägga vantarna på alla kort som tillhör en uppsättning. Ett set innehåller hundra kort och även om vissa tecken finns i andra set, värdet på kortet kommer fortfarande bestämmas av den uppsättning där kortet tillhör.
  • Se om du några av dina kort har tryckfel. Dessa kort är också samlarföremål. Du kan kontrollera en lista med Pokemon kort som har felutskrivna och deras värden från Pojo.com hemsida . Naturligtvis det värde som anges är för kort i felfritt skick. Dock priset kan vara ganska hög. En Pikachu promokort som fick blandas med inställd Jungle och tryckt med First Edition kan säljas för nittio dollar.
  • Kolla in listan över sällsynta pokemon kort. Det finns några Pokemon kort som har släppts i Japan som anses ganska sällsynt och kan hämta ett pris från ett tusen dollar till tio tusen dollar. En heter Pokemon Illustrator, den andra kallas Tropical Mega slaget och en annan kallas Super hemliga slaget. Det finns fortfarande flera Pokemon kort som nu anses sällsynt.


Samla all information som du behöver om du är intresserad av att köpa eller sälja Pokemon kort. Kontrollera alltid tillstånd av kortet du ska köpa eller sälja. De flesta webbplatser är mycket användbara och kommer att berätta för dig vad du ska leta efter och vilka kort är inte acceptabelt.