E2a

Hur att hitta rabatterade abonnemang Wine Spectator

Wine Spectator tidningen betraktas som ett riktmärke i vinindustrin. Dess sidor innehåller artiklar om köp av vin, reser till rekommendationerna vinland, recensioner vin och rekommendationer livsmedel.

Varje år

Varje år ger tidningen Wine Spectator utmärkelser till restauranger med en imponerande vinlista, de som bär viner från de söta viner som Sauternes, Tokaji Aszú, Bristol Cream, Eiswein berikade vita och röda viner som fino och Amontillado sherry, portvin och Madeira , Pedro Ximénez till en rad årgångsviner såsom Bordeaux. En restaurang som fått en utmärkelse Wine Spectator har big business. Det lockar fler vindrickare som känner säker på att respekterade vin kritiker har haft restaurangens vinlista, förvaring och service i höga gäller.

Wine Spectator utkommer 15 gånger per år

Hur att hitta rabatterade abonnemang Wine Spectator. Även på frågan om viner.
Hur att hitta rabatterade abonnemang Wine Spectator. Även på frågan om viner.

Wine Spectator utkommer 15 gånger per år, med en beräknad omsättning på över 450.000 och en läsekrets på cirka 2,5 miljoner. År 2008 rankades Luxury Institute Wine Spectator som nummer ett konsument offentliggjorts i kategorierna ämnessakkunskap, produktionskvalitet, användbar och relevant information och reklam lämplighet. Det var rankad mot andra konsumentprodukter publikationer såsom Town and Country, Robb Report och Vanity Fair.

Deras hemsida finns länkar till Wine Spectator skolan och andra tjänster, inklusive en mobil tjänst där du kan bläddra i deras vin rekommendationer för när du är ute shopping för viner.

Om du menar allvar med vin och mat, kan du överväga att få en prenumeration på tidningen. Flera nättidning distributörer erbjuder prenumerationer på stora rabatter. Här är några:

Varje år. Wine Spectator utkommer 15 gånger per år.
Varje år. Wine Spectator utkommer 15 gånger per år.

  • The Wine Spectator egen webbplats erbjuder abonnemang. De erbjuder ett paket teckning av två rättegång frågor, 15 ordinarie frågor plus en fri Wine Spectator shopping guide för 40€ 0,95. En kopia av tidningen Wine Spectator säljs för 10€.
  • Subcription-offers.com är en resurs webbplats där du kan bläddra tidningar, tidskrifter och andra prenumerationstjänster som anordnas av kategorierna. Du kan hitta rikstäckande dagstidningar grupperade tillsammans medan andra tidningar är grupperade efter stat. Det finns också en sida som erbjuder en guide för att hitta rabatter på prenumerationer. Denna webbplats erbjuder rabatterad prenumeration på tidningen Wine Spectator på 16 frågor för 40€ 0,95.
  • Magazines.com erbjuder också rabatterade abonnemang på den här tidningen, på 40€ 0,95 för 15 frågor.
  • Magazineagent.com erbjuder samma rabatterat pris för en årsprenumeration av 15 frågor.
  • Du kan också prova att kontrollera centrum Magazine rabatten . Det erbjuder en rabatterad årlig prenumeration på tidningen Wine Spectator för endast S49.95 mot fast abonnemang på 70€ 25 för 15 frågor.
  • Rewardsgold erbjuder gratis abonnemang till sina utvalda tidningar när du har samlat tillräckligt med poäng genom att köpa varor i sin partners anläggningar. Du kan ansöka om gratis medlemskap via deras hemsida.
  • Även på frågan om viner, finns det en gratis programvara som heter Wine. Det gör att program skrivna för Microsoft Windows för att köra i datorer som kör Linux OS. Intressant nog finns det tredjepartsprogram avsedda att hjälpa Wine för att köra bättre med namn som Bordeaux, winetricks, vin-Dörrar, etc.

Det tar lite internetsökning för att hitta rätt billigt för en tidning som anses vara en kännare guide till viner, recensioner vin och en lista över viner på marknaden, mat och resor till vinland.