E2a

Hur att hitta penna påfyllnad

Tänk på Shakespeare

Tänk på Shakespeare. Vad dyker nästa in i ditt sinne? Du skulle antagligen se en bild av en man vid sitt skrivbord och skrev. Förutsatt att man är Shakespeare, skulle du inte inbillar honom att skriva med en kulspetspenna. Naturligtvis skulle han använda en penna. Quill pennor var de första skrivredskap. Deras närvaro har känts för cirka femton århundraden. Deras popularitet dog bara ner som stapelvara skrivdon av val eftersom det praktiskt metall reservoarpenna patenterades. Men i dag, trots den påskyndade utvecklingen av den moderna åldern, överlever penna fortfarande. Många moderna entusiaster använder fortfarande fjäderpenna. Detta är förmodligen eftersom det ger en känsla av artisteri för användaren.

Idag, fjäderpenna pennor är inte särskilt vanligt. Du kommer inte se dem nedskrivna i din lista av kontorsmaterial. Inte heller skulle du se dem på kontoret produkter avsnitt av din favorit butik. Men penna image har vunnit i popularitet under senare år åter på grund av Harry Potter. Ja, tänk på socker quills ... den typ du suga på när du vill ha din trollkarl läraren att tro att du tänker när du faktiskt inte. Sedan finns det även Deluxe Sugar Quills ... de längre sist. De finns i vår värld också, men det svåra är att faktiskt få en penna för att passa dig och specifikationer tillsammans med att få pennan fyller matcha.

Den främsta källan till nästan vad som helst i världen är Internet

Den främsta källan till nästan vad som helst i världen är Internet. Det svåraste att hitta objekt, kan du hitta via Internet. Det är samma sak med spolar. Pen företag annonsera via Internet. Dessa inkluderar reklam för påfyllnad. Även penna eller pennor fjäder ingår inte i någon normal kontorsmaterial listan, har Internet listor över företag som säljer fjäderpenna pennor och ving uppsättningar penna. Priserna varierar med kvalitet och tillverkaren av penna. De flesta penna uppsättningar inkluderar bläck refill för din fjäder penna valet. Du kan beställa på nätet till en penna företag och betala via kreditkort eller PayPal. Bläck, bläckhorn och priser refill varierar från så lite som ett par dollar till mer än femtio dollar beroende på sort, klass och färg. Patroner kommer i olika färger.

När du letar efter rätt penna för dig

När du letar efter rätt penna för dig, finns det några punkter att ta del av. Kurvan för fjäder frågor mycket. Den högra hander normalt skulle föredra en fjäder från vänsterkanten som detta normalt kurvor till höger och den södra tass skulle föredra en fjäder från höger som det oftast svänger till vänster. Du kan beställa dessa från webbplatser som tillhör pennan företag. Du behöver bara titta tillräckligt hårt för att hitta rätt penna är för dig.

Hur att hitta penna påfyllnad. Tänk på Shakespeare.
Hur att hitta penna påfyllnad. Tänk på Shakespeare.

Tänk på att man vid sitt skrivbord igen ... Snart kommer det att vara du, med din penna i handen ...