E2a

Hur att hitta olika typer av pocket portföljer

En attraktiv portfölj sätter en professionell bortsett från hans eller hennes opposition. Oavsett om du är en kommersiell artist, en konstnär, en arkitekt, en byggmästare, en student, en affärsman, eller en försäljare, en fashionabel portfölj för att hålla dokument är ett måste-ha tillbehör.

Hur att hitta olika typer av pocket portföljer. Den mest grundläggande fickan portfölj är den kartong mapp.
Hur att hitta olika typer av pocket portföljer. Den mest grundläggande fickan portfölj är den kartong mapp.

Portföljer allt från normalstora pocket portföljer för standard-eller Legal-storlek dokument till större ärenden som håller överdimensionerade dokument som ritningar, ritningar eller kartor. Material som finns är läder portföljer, etuier metall, nylon eller fall duk eller kartong portföljer.

Starta din sökning på ett kontor leverans butik eller på butikernas hemsidor där du hittar portföljer och fall och kan enkelt jämföra priser och storlekar. Du kanske också vill söka efter specialiserad arkitektur eller portföljer artist på nätet från början, för att se vilka butiker har det bästa urvalet.

Den mest grundläggande fickan portfölj är den kartong mapp

Den mest grundläggande fickan portfölj är den kartong mapp, lätt att hitta på rabatt och kontor butiker utbudet i en mängd färger. Dessa mappar kan ha slots visitkort förklippt i fickorna, och ibland innehålla center stift för att hålla papper som är hålat. Det finns även pocket portföljer utformade för att hålla dokument med en liggande orientering, om dina dokument skrivs ut på det sättet.

En större portfölj kan den hålla din bärbara dator. Källor för dyrare affärer.
En större portfölj kan den hålla din bärbara dator. Källor för dyrare affärer.

Om en vanlig kartong portfölj inte är slående nog för ditt syfte, hittar du också mönstrade portföljer, glänsande laminerade portföljer, portföljer läder och genomskinliga eller ogenomskinliga portföljer plast. Dessa kan stängas utan infästning, kan ha en fold-over fliken, eller kan ha fästen, inklusive Velcro (TM), snaps, eller band.

Många företag väljer att ha mappar anpassningsbara och märkta med deras logotyp och namn och kontaktuppgifter för företaget. Denna personalisering erbjuds på lokal kontorsmaterial butik, med skrivare, eller via online tryckeritjänster.

En större portfölj kan den hålla din bärbara dator

En större portfölj kan den hålla din bärbara dator, mobiltelefon, pennor och andra dagliga varor användning. Dessa är även kallade portföljer, eller för försäljare som hänger material för demonstration till kunder, kan de kallas prov fall. Läder är det mest populära valet, i en mängd rika färger som svart, brunt, solbränna, cognac, eller vinröda. Om du reser ofta, kan en metall fall erbjuda mer skydd för din dator och mobiltelefon.

Källor för dyrare affärer

Källor för dyrare affär, konstnär och arkitektur portföljer inkluderar butiker konst utbudet och webbplatser som säljer konst eller leveranser arkitektur. Specialiserade bagage butiker, som finns i exklusiva köpcentra och på nätet, ofta bär dessa portföljer i läder, krom eller tyg alternativ såsom nylon eller duk. Om du ser en medarbetare med en attraktiv portfölj fall kanske du vill komplettera sin smak och fråga var han hittade posten.

Oavsett om du gör en presentation, träffa en potentiell arbetsgivare eller främja ditt företag, kan en professionell portfölj fall hjälpa dig att göra ett bra första intryck på din publik.