E2a

Hur att hitta noter att öppna temasongsna

Är det inte skönt att veta hur man spelar öppnandet temat för din favoritfilm, serie eller spel? Ja, det är möjligt. Det enda du behöver göra är att hitta dess motsvarande noter. Med hjälp av detta kan du framföra låten varsomhelst, närsomhelst, oavsett vilket instrument du har det med dig.

Hur att hitta noter att öppna temasongsna.
Hur att hitta noter att öppna temasongsna.

Säg aldrig att det är svårt att leta efter noterna i de inledande låtarna. Sanningen är, det finns faktiskt en hel del olika sätt på hur du kan hitta kopior av den. Var det Gravitation tema, Evangelion tema, Gundam tema-you name it och du kan definitivt ha noterna i det. Såhär:

Ett. Kolla in Internet största guide noter. Naturligtvis kommer Internet misslyckas aldrig i ditt sökande efter noter av en öppning intro av, säg, serier, spel, eller film. Taggad som den största av alla de guider noter på nätet, kan du gå till The Free noter guide . Här behöver du bara mata in titeln av öppningen intro låtar och även sinande tema. Du kommer snabbt att hämta en noter gratis eller för en liten avgift.
2. Gå kolla för självständiga webbplatser som antingen säljer noter eller ger dem gratis. Exempel på webbplatser som har en stor databas av notblad inte bara för att öppna temat och slutar tema men liksom andra typer eller genrer av musik inkluderar:

  • Musiken bolaget . Detta är ett bra ställe att leta efter noter om det är för gitarr, piano eller flöjt. Du kan välja från Böcker Noter eller enstaka ark att köpa från denna sajt.
  • Noter plus . Här erbjuder de noter för alla genrer. Du behöver bara söka efter det du letar efter på platsen och då kan du köpa den. Noterna kommer att levereras i ett par dagar.
  • Freesheetmusic.net . På denna webbplats finns en lista över webbplatser som referens på var du kan få gratis noter. Dessa är nedladdningsbara och utskrivbara noter för din bekvämlighet.
  • Pianofiles . Du måste först vara en medlem av denna webbplats innan du kan göra transaktioner. När du är medlem får du tillgång till andra medlemmars musik, ark och handla det med egna lakan. Du kommer definitivt att hitta en hel del blad för Evangelion tema såväl som för Gravitation tema och Gundam tema.

Tre. Kontrollera din lokala musikaffärer också. Det kan inte vara självklart men din lokala musikaffärer kan ha de blad som du behöver. Även om det kan vara mycket svårt att leta efter specifika delar, är detta ett bra val om du inte litar på online shopping.

Hur att hitta noter att öppna temasongsna.
Hur att hitta noter att öppna temasongsna.

4. Forskning i bibliotek. Du kan prova att kontrollera musiken delar av biblioteken också.

Så nu, om du behöver ha ett notblad av öppningen ledmotivet i en film, serier och spel, finna det kommer bara vara en piece of cake. Det finns olika resurser som definitivt kan hjälpa dig, du behöver bara lite tålamod att hitta några svåra att hitta bitar.