E2a

Hur att hitta kvalitet artiklar att publicera i din ezine

Ezines är elektroniska platser som ger möjlighet för människor att lära sig ny information, bli underhållen, göra inköp, eller tjäna genom reklam för att få folk att köpa. Dessa publikationer är inte bara begränsat till att vara en hemsida, men kan vara en form av ett e-postmeddelande skickas till utvalda prenumeranter. Valet av din egen ezine kommer att bero på vilka objekt du eller dina annonsörer skulle försöka sälja, eller den information du vill folk att söka om. Verkar som en allmän regel, att om fler människor skulle besöka din ezine, är desto högre ökning av din upprepa trafik, ökar i returnera din plats på de stora sökmotorerna. För att kunna öka din upprepa trafik, bör du kunna hitta kvalitet artiklar att publicera i det.

  1. Prova att göra en del själv. Om du gör de första artiklar yours, skulle du kunna lägga till lite personlighet på din ezine. Bara för att ge den en kropp enligt dina önskemål innan du går att söka och lägga till artiklar. Kom ihåg att lyckas artiklar hittar du publicera måste följa din artikelns flöde, stil och tema.
  2. Hyr dig en spökskrivare. Du kan hitta en online-frilansande skribent som kan göra jobbet åt dig. Bara vara tydlig med vad du vill ha och behöver så det inte blir några missförstånd. Vanligtvis hittar du annonser för dessa postade i elance.com.
  3. Om hyra verkar för mycket för dig, prova Privata artiklar label rätt. Dessa är artiklar som är verk av ghostwriters villiga att sälja sina uppskrivningar på nätet, med några justeringar för att tillgodose vad du behöver för din ezine. Dessa artiklar kan publiceras utan att du behöver ge kredit på sina tidigare ägare. Användbara webbplatser där du kan hitta dessa artiklar är: EasyPLR.com och lynnelee.com .
  4. Använd några motorer Artikelsök som articledashboard.com, där du kan hitta färdiga artiklar online som kan publiceras på din ezine. Var noga med att inte ändra något från de ursprungliga uppskrivningar. Du behöver inte betala någon, men du måste erkänna författaren i slutet av artikeln eller webbsida. Notera dock att du delar dessa artiklar sökmotorer med andra eZines, bloggar eller hemsidor användare och utgivare. Var redo för upprepning, och förlora det unika i din sida.
  5. Du kan också använda artiklar som erbjuds i olika yahoo grupper som vissa författare ansluta sig till dessa grupper för att lämna in sina artiklar. Dessa kan förse dig med färska artiklar online. Bara vara säker på att veta om dessa artiklar är för återpublicering eller inte. Var säker också att du har tillgång till ett bredare utbud som vanligtvis går med stort antal medlemmar, därav ett stort utbud av artiklar att välja mellan. Om du vill ha en uppdatering om nya artiklar som finns, kanske du vill gå med i gruppen i stället för att bara besöka den.

Hur att hitta kvalitet artiklar att publicera i din ezine. Prova att göra en del själv.
Hur att hitta kvalitet artiklar att publicera i din ezine. Prova att göra en del själv.

Med snabba ezine leveranser till din e-postlista du kan locka fler besökare till din sida. Detta är musik för öronen av annonsörerna. Detta är ezine betjänar trogen sitt syfte.