E2a

Hur att hitta gamla tidningen bilder och berättelser gratis

Historisk forskning behöver korrekt och fullständig information och bilder från tillförlitliga och trovärdiga källor. Oavsett vad det är du vill hitta på indianer, cowboys, hjältar, fredlösa, framstående och berömda människor, politiker, konstnärer, musiker, världen förändras händelser eller vanliga föremål såsom annonser, gör en nättidning arkiv sökning är det bästa att göra . Allt du behöver göra är att hitta tålmodigt flera fria historiska arkiv tillgängliga på nätet. Nedan finns några fantastiska informationskällor för att hitta gamla tidningen bilder och berättelser gratis:

Hur att hitta gamla tidningen bilder och berättelser gratis. Börja med att söka på Time Magazines fantastiska arkiv.
Hur att hitta gamla tidningen bilder och berättelser gratis. Börja med att söka på Time Magazines fantastiska arkiv.

  1. Börja med att söka på Time Magazines fantastiska arkiv. Här har du möjlighet att läsa hela tiden Tidskrifter ända tillbaka från 1923. Kom dock ihåg att det finns inga bilder inne i tidningen bara på deras omslag eftersom de är endast text arkiv. Ändå, dessa är anmärkningsvärt och användbar informationskälla. Bekräfta tid på något sätt du kan eftersom dessa arkiv är faktiskt ses av alla gratis.
  2. Prova arkiven från Google Nyheter. Detta är definitivt en annan stor källa för tidskrifter som erbjuder berättelser från 1700 fram till idag. Här får du tag på massor av artiklar från tidningar och tidskrifter från USA och hela världen. Återigen, för att söka i Google Nyheter Arkiv är gratis för alla som vill se och läsa rester av berättelser från dina sökresultat. Även om det finns några artiklar som för att du ser en hel artikel måste du betala för det första, det finns fortfarande gott om arkiven tillgängliga och de är gratis, liksom.
  3. Upptäcka massor av gratis tidningar. Ta kontakt med andra populära tidskrifter som erbjuder kostnadsfri arkiv tidningen såsom The Nation, Livet och Atlantic Monthly. Också, maximera läsning inte är så väl kända men funktionella källor såsom talets arbetskraft tidningar och betydelsen av unionens.
  4. Besök en väl raffinerad folkbibliotek. I bibliotekskatalogen kontrollera titlarna på gamla tidskrifter eller tidningar och leta efter utfärdandet antal och volym. Om det du söker finns på mikrofilm, finns det inget utrymme för dig att kolla titlarna, men du kanske kan leta efter dem i bibliotekets läsesal. Du kan också gå till bibliotekets fysiska arkiv för att leta efter de mest gamla tidningar och bilder via fjärrlån eller sjuka. Begär dina kopior av gamla tidningar och bilder via bibliotekets katalog begäran. Kontrollera att du har skrivit en fullständig och riktig tidningen titel, dess volym, nummer och namn på den artikel du söker. Vet varje politik för ett folkbibliotek. I vissa folkbibliotek du har rätt att läsa original tidningen frågor i hårt bunden volym. Antingen du väljer dessa papperskopior eller begära biblioteket för att skicka kopior eller få tidningsartiklar i pdf-format via e-post. Tålmodigt vänta i dagar och ibland veckor för dig att få tag på din begärda gamla tidningar eller bilder. Glöm inte att ta med dig lånekort vid alla tidpunkter för varje bibliotek transaktion du har.