E2a

Hur att hitta en tjänst mynt bedömning

Internet har blivit det enklaste sättet att hitta en tjänst mynt bedömning. Några av de auktionssajter erbjuder också bedömningar. Heritage.com erbjuder bedömningar på många objekt, inklusive mynt. Problemet med online-tjänster är att du måste skicka bilder och beskrivningar, som aldrig kommer att kunna ersätta faktiskt se mynten. Wiw2u.com , vilket står för "Vad är det värt för dig?" också har en utmärkt personal värderingsmän.

Hur att hitta en tjänst mynt bedömning. YRKESREGISTER.
Hur att hitta en tjänst mynt bedömning. YRKESREGISTER.

Mynt har också ett tilldelat värde om de har varit professionellt betygsätts. I så fall bör du kunna placera ett värde på samlingen utan tjänster av en värderingsman. Genom att titta igenom många av de listor, kommer du att kunna få en ungefärlig genomsnitt av värdet på dina mynt. Detta hjälper dig att avgöra om samlingen är tillräckligt värdefullt för kostnaden för en bedömning.

  • YRKESREGISTER
    Annat än att forska på Internet, skulle din nästa alternativ vara att kontrollera de gula sidorna i din lokala telefonbok. Du kan behöva ringa var och en och helst hitta en som specialiserat sig på eller är åtminstone bekanta med myntvärden och ligger i närheten. Kontrollera listor för mynt klubbar, samlare mynt, värderingsmän och numismatiska föreningar.
  • Radannonser
    Kolla annonser i numismatiska tidskrifter och mynt och valuta kataloger. Coin bedömning tjänster kör ofta klassificerade eller visa annonser. Också kolla annonserna för klubbar myntsamling och föreningar. Genom att gå eller bli bekant med gruppen, bör du kunna få flera rekommendationer om att hitta en tjänst mynt bedömning. Din lokaltidning och lokal Köp och sälj publikationer kan också erbjuda annonser som har placerats av mynt bedömning tjänster. Försök att hitta en värderingsman som inte är alltför långt borta, i fall du behöver för att fysiskt ta mynten till dem, så de kan faktiskt se dem. Om alla mynt i din samling har graderas, kanske du inte behöver en bedömning. Det totala värdet av din samling kommer att vara summan av försäljningspriset för alla kombinerade objekt.
  • Försäkringsbolagen
    Lokala försäkringsbolag och försäkringsagenter kan också ha möjlighet att ge en rekommendation för att hitta en tjänst mynt bedömning. Kontakta de som erbjuder villaägare eller hyresgäster försäkring. Kör inte annonser ber om en värderingsman för att kontakta dig. Det skulle vara ett säkert sätt att låta skrupelfria människor vet att du kan ha en värdefull samling värt burglarizing för.

Över allt, är det bästa och säkraste sättet att hitta en tjänst mynt bedömning genom andra samlare eller antikaffärer i ditt område som du är bekant med.