E2a

Hur att hitta den bästa lokala mekaniker för bilverkstäder

En av de viktigaste sakerna för bilägare att veta är var man kan hitta en bra mekaniker. Det är viktigt för livslängden på din bil som du har en välutbildad professionell hantering sina reparationer. Vid haverier, kommer du vill ha en säker hand arbetar på din maskin, och du vill ha en nära nog att köra till utan att riskera ytterligare skador på din bil. När du har kartlagt ett område inom femton till tjugo minuter av ditt hem, kan du börja söka efter ett garage som bäst kan serva din bil. Här är några praktiska informationskällor om de bästa lokala mekaniker.

Word of mouth

Hur att hitta den bästa lokala mekaniker för bilverkstäder. Word of mouth.
Hur att hitta den bästa lokala mekaniker för bilverkstäder. Word of mouth.

Word of mouth - Det enklaste sättet att hitta en bra lokal mekaniker är bara att fråga runt. Vänner, familj och arbetskamrater har egna relationer med mekanik i området. Genom att be någon om en remiss, kan du få en god uppfattning av mekaniker prisklass, kvalitet, plats, och arbetsmoral genom vittnesmål. Ett bra sätt att samla in viktig information är att fråga bekanta bekanta med din bil. Med tillräckligt tur, kommer du att kunna hitta att en mekaniker som är perfekt för den modellen.

Car Clubs - Oftare än inte, kommer bil aficionados ha ned lite på mekaniker i ditt område. Att vara eller känna en medlem kommer att göra dig invigt den mängd information bilpooler kan ge. Om du är lycklig nog att äga en bil som förtjänar sin egen klubb, eller vars tillverkare hanterar klubbar, det finns en chans att du hittar en mekaniker som specialiserat sig på just din bil.

Online

Online - Genom kraften av sökmotorer, kommer du att kunna hitta en lokal mekaniker med största lätthet. Bara query mekaniker i ditt område och du är bra att gå med adresser, kontaktpersoner, priser med mera. Kom ihåg, kan en liten googling gå långt.

Word of mouth. Car Clubs.
Word of mouth. Car Clubs.

Om du vill gräva ännu djupare, hoppa in i online bil klubbar och bil forum älskare för yttranden om mekaniken du har fått i åtanke. Med lite ansträngning, kommer du att kunna få några värdefulla recensioner. Det säkraste sättet att göra detta är att gå in på diskussioner, inte bara läsa igenom dem. Du får en mer personlig touch i form av kommunikation och förvånansvärt konkreta svar på dina frågor.

Mekaniken själva - ibland

Mekaniken själva - Ibland är den bästa källan direkt från hästens mun. När du har minskat ner en lista över utsikterna, ta lite tid att besöka varje gång och prata med dem. Du kommer att kunna få en bra känsla för mekaniker och hans arbete om du lär känna dem personligen. En stor bonus med detta är att du kommer att kunna jämföra priser, plats och karaktär mellan mekanik du besöker, och försök att förhandla fram rabatter också. Se till att de har de delar du behöver, och kan göra alla nödvändiga tjänster. Med lite tid kommer du bilda ett gott samarbete med en top-notch mekaniker bara några minuter från din plats.