E2a

Hur att fylla en Zippo ljus ljusare

Zippo är en metall påfyllningsbar tändare

Zippo är en metall påfyllningsbar tändare. Det är legendarisk eftersom dess sju årtionden av existens, skapade Zippo olika stilar och mönster att fascinera och upplysa lättare entusiaster. Zippo är hållbara, modet och de är lätta att använda. Nedan finns idéer om hur att fylla en Zippo ljus tändare.

Hur att fylla en zippo ljus ljusare. Håll den smala delen av din tändare fall med din fria hand.
Hur att fylla en zippo ljus ljusare. Håll den smala delen av din tändare fall med din fria hand.

  • Bestäm de olika typerna av Zippo tändare. Det finns olika typer av Zippo tändare som vindtäta tändare, Blu tändare butan, tändare ljus och utomhus linje bland annat.
  • Varje typ har olika kategorier som vindtät har Europeana, djur, rustningar, bottomz upp / crown stämpel, edgy, spel / lycka, allmänt presentset, Harley-Davidson, hjältar / militär, motorsport / bilar, filmer / tv, musik, utomhus , Playboy, rör tändare, ädelmetaller, replika, Slims, sprit, andliga, sport, standard finish och turism bland annat.
  • Fyll på din Zippo. Se till att din tändare har svalnat innan påfyllning det. Vänd öppna den övre delen av din Zippo. Håll flinta ratten i din tändare med två fingrar. Den flinta hjulet är det område där lågan visas.
  • Håll den smala delen av din tändare fall med din fria hand. Skjut din tändare inre fall utåt från dess yttre fall. Det finns en filtdyna inom höljet. Vänd den inre hylsan så det filt skulle vara vänd uppåt. Nu, häll tändvätska för att mätta kudden men inte överdriva för det kan droppa.
  • Håll din Zippo i omvänt läge. Sätt tillbaka insidan fall av din Zippo inom dess utsida fall. Se till att din Zippo lilla avtryckaren är vänd mot botten är gångjärnet. Avtryckaren kan hittas på toppen av tändaren.
  • Testa din återfyllda Zippo. Testa din Zippo några gånger. Använd Premium men prisvärd bränsle som möjligt.
  • Om din Zippo har skadats. Kom ihåg att Zippo ord: Det fungerar eller fixar vi det gratis. Detta är en uppriktig löfte från företaget. De tror att varje kund är viktig så det är ett behov av att uppfylla förväntningarna på varje kund när en Zippo har skickats för reparation. Zippo garanterar också att var och en av deras tändare kommer att ge en pålitlig låga källa om en enhet är 50, 25 eller 5 år gammal. De uppgav också att det inte finns någon person som tillbringade en dollar för reparation av hans tändare i bolagets 75-åriga existens.
  • Ladda ner eller skriv ut Zippo produktområden anvisningar ark. Du älskar din Zippo och du vill ta hand om det på bästa möjliga sätt. Skaffa en kopia av anvisningarna ark för att lära sig mer om hur man tar hand om din älskade tändare.
  • Zippo påfyllning historia. Tidigare hade vadden ett litet hål i sin botten för att underlätta påfyllning. Det är också ofta används som ett område för extra flinta. Numera finns det bara färre modeller som har detta hål. Istället nyare modeller har platta bottnar. Deras gångjärn finns på en av sina korta kanter. Instruktionen Lift att Fyll stämplas flera gånger med svart bläck. Man kan hittas på botten. Användaren måste öppna luckan till spruta bränsle i Zippo s vadden som kan hittas under dess flik.


Ta alltid med en tändvätska eller butan för att hålla din Zippo arbetar. Du måste också följa försiktighetsåtgärder som inte sätter din ljusare på platser där barnen kan nå den.