E2a

Hur att fästa en flagga på en stång

Flaggor har använts av mänskligheten i över 4.000 år

Flaggor har använts av mänskligheten i över 4000 år. Deras användning har inkluderat meddelande-sändning, sätter ut ett territorium, och proklamera lojalitet till en grupp eller ett land. Numera de mest populära flaggorna är de som hör till de olika nationerna i världen. Att ha en flagga i din gårdsplanen eller bakgård är ett utmärkt sätt att upplifvande en känsla av patriotism i ditt hushåll och i trakten samt. Om du planerar att fästa en flagga på en stång, kom ihåg att det finns ett visst sätt att fästa en flagga, speciellt en nations flagga. Dessa åtgärder måste följas för att säkerställa att den helighet flaggan bevaras.

Det finns många olika typer av flagg bilagor tillgängliga för dig, som sådan, det finns också en myriad av olika sätt som du kan fästa en flagga. Här är de mest populära metoderna för att fästa en flagga på en stång, och de åtgärder som du bör vidta för att utnyttja dem:

1

Ett. Ta ut vikta flaggan. Det är viktigt att se till att sjunka sig själv viks ordentligt innan den tas ut, detta görs för att undvika att ha flaggan beröra marken. Bär den till din flaggstång.

Hur att fästa en flagga på en stång. Karbinhakar.
Hur att fästa en flagga på en stång. Karbinhakar.

2. Unwind pol rep. Greppa stången repet, och koppla den från pole kroken.

Tre. Vik flagga. Hitta den del av flaggan med kragarna, och försiktigt vika den delen så att du kan fästa flaggan på stången, se till att flaggan inte vidrör marken.

4. Bifoga flagga. Det är där du har flera alternativ på fästa flaggan på stången.

  • Karbinhakar. Om du använder karbinhakar, är det viktigt att se till att avstånden mellan kragarna på din flagga är samma som avstånden mellan karbinhakar på din flagga. Mät avståndet mellan kragarna noggrant och installera karbinhakar fast på repet ordentligt. När karbinhakar har installerats på repet, det är helt enkelt en fråga om att rada upp kragarna så att de karbinhakar för att fästa din flagga.
  • Kardborreband. En annan enkel metod för att installera en flagga är med hjälp av kardborreband. Om du vill använda ett kardborrefäste, är det första steget att glida flaggan pol hylsa på stolpen. Därefter ansluter flaggan till polen i den position som du vill att det ska vara när det är installerat. Nu, bifoga båda sidorna av kardborreband till flaggan och stången.
  • Buntband. Buntband är en mer permanent metod för att fästa en flagga till polen, dessa måste avskiljas eller klippa om du planerar att ta din flagga ner. Om du vill bifoga, helt enkelt glida flaggan hylsan på stången, sätter buntbanden genom kragarna och dra säkra.
  • Flikar. Vissa flaggor och stolpar har förinstallerade flikar. Om så är fallet är det en enkel sak att skjuta flaggan hylsan på stolpen, och rikta in mässing skruven och det förinstallerade öga, och skjuta skruven in i ögat.

Flaggor har använts av mänskligheten i över 4.000 år. Kardborreband.
Flaggor har använts av mänskligheten i över 4.000 år. Kardborreband.

Fem. Dra repet. Återigen, se till att flaggan inte vidrör marken, dra repet undervisade och dra flaggan upp till toppen av stolpen.

Med de många avbetalning valmöjligheter för dig, installera en flagga behöver inte vara svårt.