E2a

Hur att dubbla virka i en spiral

Det finns ett antal skäl till varför virkning är stor

Det finns ett antal skäl till varför virkning är stort. Bortsett från att vara roligt att göra, är det också mycket avkopplande. Det är något som du kan göra när som helst och var som helst. Du behöver bara ha tålamod för att uppnå ditt projekt. Och på toppen av allt, utmanar processen för att skapa vackra och användbara saker din fantasi. Du kan även hamna överraska dig med vad du kan göra.

En av de virkar tekniker som du behöver för att behärska den dubbla virka i en spiral. Det är ganska populärt bland entusiaster och det är väldigt lätt att göra. Det är i huvudsak kännetecknas av en lös väv, så att du kan komma med olika intressanta mönster. Eftersom tekniken ger fortsätter, aldrig sinande spiral mönster, kan du använda det villigt att göra vackra hattar och eleganta muddar på ärmarna. Här är de riktlinjer för hur du kan dubbla virka i en spiral:

Hur att dubbla virka i en spiral. Kolla din sista maskan.
Hur att dubbla virka i en spiral. Kolla din sista maskan.

  • Börja med att greppa den lösa tråden. Se till att du använder din hand som inte håller din virknål.
  • Kolla din sista maskan. Hålla sin knut, med vänster hand är långfingret och tummen.
  • Placera kroken på din virknål. Eye din sista omgången första söm. Låt kroken passera igenom det.
  • Kroken ska sedan placeras framför din löst garn. Efteråt, lägga det bakom den lösa tråden. Vid det här laget bör du ha två bra slingor av tråd. De ska vara ordentligt lindade runt nålens krok.
  • Fortsätt genom att föra tråden. Gör det passera bara in den första slingan. Låt din högra handens pekfinger för att hålla den andra slingan från att röra sig när du försöker glida tråden.
  • Håll nålen. Det bör lindas med garn denna gång. Dra sedan in den i de två slingorna. Varje hål gör att du kan skapa två stygn. De två stygn svara för den dubbla virka i en spiral.
  • Få en säkerhetsnål. Använd den för att markera varje gång du är på väg att börja varje runda. Den säkerhetsnål kan du spåra dina framsteg. Du kan enkelt gå tillbaka och fortsätta din uppgift.
  • Fortsätt sy. Du bör kunna göra det hela vägen igenom tills du når ditt märke igen. Efter det, flytta det till där du började sy i din första tur.
  • Tänk på att du måste göra två stygn i varje stygn för att uppnå en bred, fin kurva. Bara upprepa stegen för att slutföra projektet.


De första försöken kan vara förvirrande

De första försöken kan vara förvirrande. Så, oroa dig inte. Bara gå vidare och följa specifika steg. Saker blir mycket lättare när du gör mer dubbel virka i en spiral. Du kan ställa in dina personliga krav på den sida av slingorna som du gillar. När du planerar utformningen av ditt projekt, kan du börja att experimentera eller spela på färgerna i tråd eller garn. Genom att kombinera färger och loopar, kan du komma med vackra projekt. Glöm inte: övning ger färdighet.