E2a

Hur att döda någon som har svärdet i Halo 2

Om du någonsin har spelat Halo 2: s multiplayer funktion

Om du någonsin har spelat Halo 2: s multiplayer-funktionen, så ska du vara väl medveten om hur förödande svärdet är. Med ett anständigt utbud och dödliga skador, kan det slå dig ner i en träff, och om det är i händerna på en erfaren spelare, då du kommer att ha tur att ens få ett par skott i innan detta händer. Det är inte en omöjlig kamp dock, och även spelare som är vana att svingar Halo 2: s dödliga svärd kan fortfarande ha problem om du vet rätt typ av vapen att använda och hur man korrekt hantera själv i den situationen.

Med hänsyn till arten av spelet, kan ett svärd wielder fortfarande dödas av praktiskt taget allt som skadar en spelare i spelet-men hemligheten är att vara beredd att använda endast det som verkligen är nödvändigt för att besegra ett svärd spelare. Denna artikel kommer att erbjuda rådgivning och strategier med hjälp av en enkel steg för steg process som hoppas att guida dig i att ha en enklare tid när man hanterar dessa typer av spelare online.

Hur att döda någon som har svärdet i Halo 2. Om du stöter på en.
Hur att döda någon som har svärdet i Halo 2. Om du stöter på en.

  • Om du stöter på en, då det första du behöver göra är att inte gripas av panik. Håll ett klart huvud, och tänka på dina alternativ. Du kommer bli förvånad över hur detta enda steg kan påverka loppet av hela spelet, och inte bara med hur du ska hantera en spelare som använder svärdet.
  • Tänk på att det enda de mäktiga svärdet i Halo 2 saknar är intervallet. Ett svärd är fortfarande ett svärd, det kan inte slå dig när du är för långt bort, så med detta i åtanke, är det alltid bäst att hålla sig borta från ett svärd wielder, istället plockar honom på avstånd. Om du har något annat val än att bli av med honom på nära håll, så allt är inte förlorat. Ett hagelgevär är fortfarande mycket stark i nära håll, och när det kommer till detta, är det allt handlar om vem besegrar vem först.
  • På långt håll, är det bästa sättet att hantera ett svärd wielder med ett prickskyttegevär. Om du är skicklig nog med detta vapen, så du bör inte ha några problem med att ta ut honom i lång räckvidd. Om de råkar komma nära, se steg två om hur man handskas med honom.
  • I mid-range, är du fortfarande i trubbel. Svärdet spelare har en chans att komma nära dig och hantera det dödliga svepa, men du har också möjlighet att gåtan honom med kulor genom att använda din plasma pistol samt din prickskyttegevär eller kpist samtidigt. Om du lyckas hålla din inriktning hårkors på honom medan skytte både vapen, så han borde vara död innan han ens når dig.
  • Det sista steget är ett råd-inte vara en hjälte. Om du inte har rätt vapen för att hantera ett svärd spelare, då din bästa insats är att få så stort avstånd mellan dig som möjligt tills du lyckas hitta ett bättre vapen. Om du verkligen är säker på din förmåga, så kan du ändå försöka ta honom på, men det är inte rekommenderat.


Som nämnts ovan, att göra med ett svärd Spelaren är svårt, men inte omöjligt. Förvara dessa steg i åtanke, och du kommer att ha dödat en på nolltid.