E2a

Hur att delta lokala glasbruk auktioner

Om du är en samlare av olika typer av glas

Om du är en samlare av olika typer av glas, ett sätt för dig att få mer unika objekt i din samling är genom att gå till lokala konstglasen auktioner. På dessa auktioner, kommer du att få bjuda på sällsynta föremål som säljs. Du kommer att få se flaskor, kannor och andra objekt glas som du inte hittar någon annanstans. Du kan också delta i online-auktioner om det är mer praktiskt att göra det för dig.

Här är några tips som du kan använda för att delta i en lokal glasbruk auktion:

Hur att delta lokala glasbruk auktioner. Leta efter konstglasen auktioner.
Hur att delta lokala glasbruk auktioner. Leta efter konstglasen auktioner.

  • Leta efter konstglasen auktioner. Du kan leta efter konstglasen auktioner genom att kontrollera din lokaltidning för händelser som kommer att hållas i ditt område. Det finns många typer av glasbruket auktioner som du kan delta så se till att du vet vilken typ av glasbruket du letar efter. Det finns antika glasarbeten auktioner och samtida konstglasen auktioner. Du kan visa en lista över de auktioner tidtabeller och annan information på webbplatsen glswrk-auction.com .
  • Forskning om bitarna. För levande auktioner, arrangörerna skickar normalt en broschyr av de objekt som är upp för auktion, så att de kan se objekten i förväg. Använd den här broschyren till forskning om objekten. Genom att göra detta kommer du att veta historien om glasbruk och vet om de är värda att köpa. Det är också användbart för att du vet mer eller mindre hur många konstglasen bitar du planerar att bjuda på.
  • Ställ din budget. Innan du går till auktionen, se till att du anger din budget. Detta är viktigt så att du inte går överbord när du bjuder på objekten. Ställ din budget baserat på hur mycket du är villig att spendera på de objekt som du är intresserad av från broschyren.
  • Närvarande auktionen. Gå till auktionen tidigt så att du har tid att anmäla sig och bosätta sig innan auktionen startar. Få alla de nödvändiga sakerna som du behöver för auktionen, såsom budgivning paddel. När du registrerar dig kan du ge bevis på att du har bra kredit och att du har råd att betala för artiklarna i auktionen.
  • Under auktionen. När budgivningen på auktionen, se till att du verkligen vill köpa ett visst objekt. Kom ihåg att hålla din budgivning under din budget och noterar att det finns andra punkter upp för bud så inte spendera all din budget på ett enstaka objekt om du inte är säker på om du vill ha det.

Dessa är några av de tips som du kan använda om du vill delta i en lokal glasbruk auktion. Du kan också delta konstglasen auktioner på webbplatser som eBay, men du måste forskning mycket väl på det objekt så att du kan vara säker på att du köper en äkta bit. Du kan besöka praktiska webbplatser som amcutglass.com eller prenumerera på Antik flaska och glas Collector tidningen så att du kan få mer information om glasbruken.