E2a

Hur att dekorera ett bröllop slöja

I ett traditionellt bröllop

I ett traditionellt bröllop, är ett bröllop slöja en viktig accessoar för en brudklänning. I äldre dagar var det i första hand används av bruden att förmedla en bild av blygsamhet. Detta gjordes genom att täcka ansiktet. Idag är slöjor som används som en vacker och elegant tillbehör till brudklänning. Bröllop slöjor kan vara mycket dyrt. Med alla kostnader i bröllopet, skulle det vara bäst att spara på kostnaderna genom att designa och dekorera ditt eget bröllop slöja. Med några enkla tips kan du enkelt skapa ett elegant bröllop slöja utan att bryta banken:

Hur att dekorera ett bröllop slöja. Välj en design som matchar din brudklänning.
Hur att dekorera ett bröllop slöja. Välj en design som matchar din brudklänning.

Här är några enkla tips om hur du gör ditt eget bröllop slöja:

  1. Välj en design som matchar din brudklänning. Det ska vara i harmoni med utformningen av klänning. Detta kommer att göra det verkar väl sätta ihop. Införliva mönster och broderier som finns i ditt bröllop klänning. Se också till att slöjan och kappan är i samma nyans av vitt eller grädde. Konsekvens är mycket viktigt.
  2. Köp en massa tyll. Tulle är den vanliga material som används när man gör bröllop slöjor. De är mycket billigt, och är lättarbetad. Traditionellt är slöjan 108 inches bred. Men det är upp till dig att besluta om längden på slöjan. Det vore bäst att köpa en lite mer extra tyg ifall du behöver det.
  3. Det finns olika mönster i bröllop slöjor. Det vore bäst att titta på olika tidningar för att få en uppfattning om den senaste designen. De finns i olika längder och opacitet.
  4. Dekorera din slöja. Använd pärlor för att skapa detaljer på slöjan. Vanligtvis, de mest populära typer är små, blanka kulor, som lägger en touch av elegans och klass. Pärlor och andra olika pärlor kan också användas, tillsammans med paljetter. Band är ett annat populärt material, vilket ger en air av oskuld till slöjan. Du kan enkelt sy bandet till slöjan för hand.
  5. Använd lite spets för att dekorera ditt bröllop slöja. Välj en spets som är samma design som din brudklänning. Se till att du samordnar färgen på spetsar med färgen på klänning och slöja. Använd inte varmt lim när du fäster din spets, eftersom det kan bränna den känsliga tyget av slöjan.
  6. Se till att inte over dekorera din slöja. Detta skulle göra det alltför upptagen. Du vill att det ska vara enkelt och elegant, så att folk ger uppmärksamhet till bruden. Poängen med slöjan är att synas enkla och anspråkslösa. Skapa en over-designade slöja kommer avvika från tanken.

Skapa ditt eget bröllop slöja kan spara dig mycket pengar

Skapa ditt eget bröllop slöja kan spara dig mycket pengar. Med några enkla idéer, kan du förvandla en bit tyll tyg i en vacker, elegant slöja som är anpassad för dina önskemål. Dessa enkla tips hjälper dig att skapa och dekorera ett bröllop slöja lätt.