E2a

Hur att dekorera en mottagning bord

Efter bröllopet

Efter bröllopet, ser alla fram emot att äta och umgås i receptionen. Det är därför en stor mottagning bord kommer att vara mycket viktigt. Mottagning hall, liksom tabellen, måste vara särskilt utformade så att den är anpassad till användningen av arrangörerna. I huvudsak är receptionen fortfarande en del av vigseln. Men efter timmar i kyrkan, vill du ha en bekväm plats att gå till. Det är också viktigt att receptionen tabellen är elegant och stilrena, precis rätt nog för ett bröllop. Vissa människor kan betala en hel del på utformningen av sina tabeller bröllop mottagning. Om du är lite kort om budgeten, det finns några sätt att dekorera din mottagning tabell lyxigt utan att tömma plånboken. Eftersom bröllop är i allmänhet dyra, är det alltid bra att spara lite mer pengar. Med några enkla tips kan du dekorera din mottagning tabell vackert och samtidigt spara en hel del pengar.

Här är några enkla tips om hur man kan inreda en mottagning tabell:

Hur att dekorera en mottagning bord. Designa tabellerna beroende på syftet.
Hur att dekorera en mottagning bord. Designa tabellerna beroende på syftet.
  1. Designa tabellerna beroende på syftet. Huvudet tabellen är där hela familjen kommer att sitta. Detta bör placeras på en plats där alla kan se den. Föräldrarna liksom brudföljet kommer att sitta i denna tabell. I älskling tabellen kommer att vara en plats för paret att sitta intimt. Denna tabell bör varken vara för liten eller för stor. Det borde bara vara tillräckligt för att passa både brudgummen och bruden. Det skulle också vara bra att lägga till några romantiska dekorer i denna tabell. Gästen tabeller kommer att vara en plats för gästerna i familjen att sitta ner och umgås. Dessa behöver montera ett stort antal människor.
  2. Tänk temat för bröllopet. Temat kommer i hög grad bestämma utformningen av din mottagning tabeller. Detta kommer att ge dig en utgångspunkt, där du kan basera alla dina bord design.
  3. Vara uppfinningsrika i användningen av material. Beroende på temat för bröllopet, kan du använda en hel del material i dekorera din mottagning tabeller. Ljus och blommor är ett populärt val, eftersom de lägger till en romantisk, intim känslan till receptionen. Du kan också välja att lägga till ballonger, tyger, spetsar, och även band till ditt bord. Du bör dock skydda alltid mot över dekorera din mottagning tabeller. Dessutom, tänk på funktionaliteten. Dina gäster kommer att behöva äta, röra sig och umgås i tabellen. Du vill ge gästerna rummet. Trångboddhet bordet kommer att vara en stor krångel. Gör inte centerpieces alltför högt eller gästerna kommer att ha problem att prata med varandra. Göra allt rätt i höjd och kvantitet.
  4. Kom ihåg att du designar en mottagning bord samt eventuella professionell designer. Du kan spara mycket pengar genom att köpa allt material själv. Canvas innan ett engagemang för ett köp. På så sätt kan du få bara de bästa erbjudandena. Det sparar mycket pengar.

Dekorera en mottagning bord är inte så svårt

Dekorera en mottagning bord är inte så svårt. Med dessa enkla tips kan du dekorera en mottagning bord för en romantisk, intim bröllop till ett rimligt pris. De pengar som sparas kan användas till parets smekmånad efter.