E2a

Hur att chatta med ett headset på xbox 360 Live

En av de bästa funktionerna i Xbox 360-konsolen har är möjligheten att chatta under en Xbox Live multiplayer spel. Kooperativa spel blir mer intressant som du kan befalla dina lagkamrater i realtid. Med Xbox 360-headset kan gamers upprätta kommunikation med varandra via öronsnäcka och mikrofon på headsetet.

  1. Konfigurera inställningar för kommunikation. Innan någon kommunikation kan ske med ett headset måste du aktivera kommunikationslänken inställningarna på din konsol. På Xbox 360 väljer "My Xbox" för att gå till din profil. På din profil klickar du på Redigera profil och sedan gå till Sekretessinställningar. På Röst och text alternativ som du kan välja att aktivera det här alternativet med "Alla" eller med "Friends Only".
  2. Headset inrättas. Ta slutet av headsetets kabel och koppla in den till porten på Xbox 360 controller. För att hitta porten på handkontrollen, håller i handkontrollen som vanligt och ta en titt på botten, ser du hamnar där du kan ansluta ditt headset. Sätt headsetet på huvudet och justera vänster och höger öra bitar och sedan justera mikrofonen nära munnen. Ett trådlöst headset är också tillgänglig för Xbox 360 så att du inte kommer att trassla in på din headsetets kabel som spelet värmer upp. Du behöver bara trycka på knappen Anslut på Xbox 360 och på det trådlösa headsetet och du är bra att gå.
  3. Ladda ett spel. Ladda ett Xbox LIVE-spel på din Xbox 360 och kolla om du kan kommunicera med lagkamrater. Kontrollera på Mute knappen på kabelkontakten som är på headsetets kabel och se om det inte är aktiverat. Om mute-knappen aktiveras den inte kommer att tillåta dig att kommunicera via headsetet. Justera volymnivån bara tillräckligt så att du kan höra den andra personen prata med dig.
  4. Aktivera chatt på din Xbox 360. På handkontrollen, tryck på Xbox Guide-knappen och sedan på skärmen bläddra ner och välj Chatt och snabbmeddelanden alternativ. Du kan skriva in din väns Gamertag att göra kommunikationen anslutningen. När anslutningen har upprättats kan du börja chatta med din vän. Du kan skicka en inbjudan till en eller flera personer med Skicka inbjudan alternativet. När din inbjudan har erkänt att du kan börja kommunicera. Inbjudningar kommer att upphöra efter en period så om inbjudan inte bekräftas omedelbart kommer att annulleras. En avböjde inbjudan kommer inte att tillkännages så det skulle bara se ut som det gått inbjudan.

Hur att chatta med ett headset på xbox 360 Live. Konfigurera inställningar för kommunikation.
Hur att chatta med ett headset på xbox 360 Live. Konfigurera inställningar för kommunikation.

Att kunna chatta med ett headset på Xbox 360 Live spel kan krydda upp spelet så lagkamrater kan utveckla strategier för att besegra sina motståndare.