E2a

Hur att bryta en ölflaska med händerna

När ett argument börjar värma upp i en bar

När ett argument börjar värma upp i en bar, ibland ilska följer. Folk kommer att fånga något i mitten av ett bråk. Det spelar ingen roll. Det kan vara en stol, en kön, eller ens en biljardboll. Men i tider av desperation, kommer människor att använda vad de har på handen 9 av 10 gånger, och ofta är det en ölflaska. Det slutar oftast upp i en blodig röra där öl och blod blandas på toppen av någons huvud. Inte en vacker syn.

Hur att bryta en ölflaska med händerna. Applicera snabbt och plötsligt tryck på öppningen.
Hur att bryta en ölflaska med händerna. Applicera snabbt och plötsligt tryck på öppningen.

Låt oss försöka undvika detta missöde och bryta flaskor i en anda av roliga istället för kaos. Med huvudet kallt, visa upp ett parti trick som är säker på att göra dig livet i partiet och kanske tappen för flickorna på festen. Imponera på dem med denna bedrift av styrka, även om det bara är ett trick.

Denna guide kommer att hjälpa dig att bryta en flaska med händerna

Denna guide kommer att hjälpa dig att bryta en flaska med händerna. Detta trick är ett bra sätt att bryta isen och det är relativt lätt. Så snart du gör detta kan du skörda sedan frukterna.

  1. Få en flaska. Om du vill bryta en flaska med bara händerna, kommer du definitivt att behöva dina händer. Den andra saken du behöver är en flaska. Inte alla flaskor görs på samma. Vissa görs bättre än andra. Becks och Samuel Adams flaskor är lättare att bryta medan Corona och Budweiser flaskor är svårare att splittras.
  2. Fyll ER "upp. Sätt lite kallt vatten i flaskan du vill bryta. Se till att flaskan inte innehåller några rester av öl. Tricket fungerar inte om det finns bubblor i vattnet. Fyll flaskan upp till basen av halsen. Fyll upp flaskan ovanpå diskbänken och utföra tricket ovanpå det. Detta säkerställer att det inte kommer att finnas glasskärvor överallt. För att göra trick ännu säkrare, fyll vasken med en tum av vatten så att glasbitar inte flyga överallt.
  3. Applicera snabbt och plötsligt tryck på öppningen. Detta är den del där du segrande med en trasig flaska i handen. Håll flaskan med svag hand med två fingrar. Detta sätt att hantera flaskan hindrar dig från att skada din hand i processen. Med stark hand, slog flaskmynningen hårt. Det måste också vara en snabb flytande rörelse. Botten bör bryta rent av.
  4. Hävdar att det var på grund av din styrka. I själva verket kraftprov är nerdier än du tror. Den nördiga delen av denna lag är att du använder vad som kallas kavitation. Kavitation uppstår när en plötslig vakuum skapas som du träffar mun flaskan. Då vakuum skapas, kommer vattnet rusa snart igen Den plötsliga rush vatten bör vara tillräckligt för att bryta glaset rent runt botten. Denna information kan vara användbar om du försöker imponera på en intelligent brud.

Nu när du rent brutit flaskan

När ett argument börjar värma upp i en bar. Hävdar att det var på grund av din styrka.
När ett argument börjar värma upp i en bar. Hävdar att det var på grund av din styrka.

Nu när du rent brutit flaskan, är nästa steg i din akt att städa upp. Du skulle inte vilja att någon använda sink och skada sig själv. Det skulle vara bara helt häftig. Vid slutet av allt detta, det handlar om att ha kul. Så ha kul, syftar till att imponera, och stanna säkert.

<