E2a

Hur att besöka Please Touch Museum

Inte alla pedagogiska museer erbjuder jättekul och interaktion med sina besökare. Merparten av tiden, museer blir för tråkigt att uppmuntra intresset för människor, särskilt barn. Dock är Philadelphias Please Touch Museum mycket annorlunda än de normala museer ute från hela världen. Det uppmuntrar aktivt deltagande från alla sina besökare, vilket gör denna plats en bra syn inte bara att se men även att lära sig.

Besöka museet med dina barn kommer aldrig att bli ett slöseri med tid och viktigast, dina pengar. De erbjuder detta museum ger är verkligen en-av-en-slag. Så när du planerar att ha en rundtur i Please Touch Museum, här är hur du kan göra det utan mycket av ett besvär:

Hur att besöka please touch museum. Planera din dag för besöket.
Hur att besöka please touch museum. Planera din dag för besöket.

  • Få ett medlemskap. Du har möjlighet att köpa en dag eller enda pass för din nuvarande besök på museet. Men om du vill dra nytta av obegränsat antal besök på platsen, överväga utnyttjar av ett museum medlemskap. Medlemskapet ger dig en hel del andra förmåner inklusive särskilda rabatter och prenumerationer nyhetsbrev. Med detta kan du vara uppdaterad om speciella erbjudanden samt nya erbjudanden och funktioner i museet.
  • Planera din dag för besöket. Även en hel del utställningar i museet är avsedda för barn under 10 år, kan du också ta i andra äldre familjemedlemmar och släktingar. Det finns en hel del andra utställningar som äldre människor kan njuta av i detta museum. Dessutom kommer det att bli bättre om man tänker besöka museet tidigt på morgonen eftersom det oftast blir för trångt på eftermiddagen.
  • Njut te på utställning av Alice i Underlandet. Om du har barn som älskar historien om Alice, kommer de att njuta av en kopp te med Mad Hatter. Det finns andra aktiviteter som kan avnjutas i denna utställning som utforskar Hall of dörrar och speglar och spelar krocket tillsammans med den berömda Queen of Hearts.
  • Kör en buss på museets Move avsnitt. Missa inte chansen att köra en buss i Please Touch Museum. Noterar att detta är en riktig Philly buss. Dessutom kan du välja att segla en stor båt precis vid sektionens konstgjorda floden.
  • Handla på barnens Store. Köp souvenirer för dina barn i Kids Store. Här hittar du pedagogiska och roliga leksaker som spadar, tågsätt och pussel. Alla leksaker säljs till ett rimligt pris.
  • Ta ett mellanmål på återvunnet staden. Bli inte förvånad om du inte hittar någon restaurang inne i museet. Om du vill mata dina barns hungriga magar, ta lite snacks och drycker rätt på återvunnet staden, en annan stor del av Please Touch Museum.

Låt dina barn samt andra familjemedlemmar har en annorlunda upplevelse museum turné. Med stort utbud av Philly s Please Touch Museum, har lära nya saker aldrig varit så roligt och lätt som denna typ av erfarenhet.