E2a

Hur att besegra fanatiker i " x - män legender 2 "

X-Män Legends 2 är den andra delen action pseudo rollspel från Marvel som tillåter en spelare att spela spelet med riktiga X-Men tecken som Wolverine, Cyclops, och liknande. Spelet ger dig uppdrag att utföra med hjälp ett team av X-Men mutanter och när du spelar med, dessa tecken utvecklas och nivå upp till mer kraftfulla superhjältar, låsa upp många rörelser och förmågor i processen. Självklart kommer spelet inte vara komplett utan de tillfälliga chefer, karaktärer specialitet som är mycket kraftfull och kräver strategisk strid att besegra. En sådan chef är svärmare, som kan manipulera jord och sten och använda den för att decimera alla inom räckhåll. Besegra Zealot är en lång ordning som du måste utföra för att gå vidare till den avancerade uppdrag i spelet. Här är de strategier som kommer att föra honom till knäna.

Hur att besegra fanatiker i " x - män legender 2 ". Reach "drottningens tunnlar".
Hur att besegra fanatiker i " x - män legender 2 ". Reach "drottningens tunnlar".

  • Reach "drottningens tunnlar". Börja spela X-Män Legends 2. Du kommer att presenteras med några tecken i början. När du spelar tillsammans, kommer du att få fler tecken att använda och kan avancera dem till högre nivåer. Vid en viss punkt, kommer du till ett område som heter "Drottningens Tunnel är" någonstans i Genosha Island. Vid denna punkt, kommer du vill ha tre X-Men tecken med er, nämligen Wolverine, Magento, och Cyclops. Detta team kommer att ge dig en bra kombination av varierade och närstrid attacker som kommer att visa sig avgörande för att besegra Ivraren.
  • Kämpa din väg till fanatiker. Som ni in i tunnlarna, kommer du mötas av bug-liknande varelser. Du kommer att behöva slåss och förstöra dem alla. Under striderna, kommer du vill nivå upp alla dina karaktärer till ca 5. Fighting Zealot med i-planat tecken är inte tillrådligt, eftersom han kan lätt trampa alla tecken som inte är tillräckligt stark.
  • Möt fanatiker. När alla dina karaktärer har nått önskade nivåer och du har rensat området av alla dessa hemska fienden varelser, kommer du till tunnelns slut där du kommer att möta Ivraren. Han kommer att ha en kort dialog med dig, se till att du lyssnar, eftersom det kommer att ha något att göra med nästa uppdrag.
  • Börja attackera. Så snart Ivraren stannar gapande, kan du börja attackera honom. Tekniken är att lämna två ledamöter slå honom på avstånd medan en ledamot attackerar honom på point blank rad. I grund och botten kommer Magento och Cyclops vara din varierade karaktärer så spränga honom på avstånd. Wolverine borde fungera hans frustrationer Weapon-X stil. Håll med denna strategi. Nu, en gång i en stund, se till att använda Wolverine för att göra en hit and run taktik. Detta beror Zealot kommer emellanåt använda en sten barriär för att skydda honom och göra skada. Om stenen barriären smälter och dina karaktärer är inom räckhåll, kommer de att skadas eftersom barriären kommer att smälta att bilda skärvor som kommer att kastas runt omkretsen. Hur som helst, bara hålla med den strategi och ta så många brygder som du kan bör energinivån hos dina karaktärer blir låg.


Förr eller senare, med denna attack strategi, kommer ditt lag besegra Ivraren och du kan gå vidare till nästa uppdrag. Förresten, när du besegra svärmare, kan vissa av dina karaktärer nivå upp - så att du vet att besegra honom är väl värt det!