E2a

Hur att ansöka om en övergiven bil titel

Det finns några oplanerade stunder där ett fordon oavsiktligt övergivna. Oavsett om det är en motorcykel, en pick-up truck eller en båt, det finns flera exempel på övergivna fordon i landet. Medan vissa av de lagar och förfaranden kan variera beroende på den aktuella platsen, finns det några generella riktlinjer om vad man ska göra om du behöver lämna in en fordran på en övergiven specifikt fordon.

Hur att ansöka om en övergiven bil titel. Känna till lagar i ditt läge för övergivna bilar.
Hur att ansöka om en övergiven bil titel. Känna till lagar i ditt läge för övergivna bilar.

  • Känna till lagar i ditt läge för övergivna bilar. Det första steget skulle vara att veta vad de nuvarande lagarna är tillämpliga för de övergivna fordon. Du kan kontakta den regionala kontor DMV eller delning av motorfordon. Det kan finnas vissa fall där privatpersoner inte får lämna in en ansökan om övergivna fordon.
  • Låt din bank och försäkringsbolag för dina planer. Ta kontakt med din bank och / eller försäkringsbolag av dina planer på att lämna in en fordran. Också kontakta den lokala tillämpningen lagen polisen. För att ta reda den siste ägaren av fordonet som du lämna in en fordran på, kontakta den regionala eller lokala Avdelningen för motorfordon kontor. Du måste ange VIN eller Vehicle Identification Number.
  • Undertecknande över övergivna fordon. När den tidigare ägaren är belägen, kan du ha övergivna fordon undertecknade över till dig. Detta innebär att titeln av fordonet kommer att överföras till dig. Observera att denna process kan vara lite olika beroende på vilken stat du är i eller från vilket tillstånd fordonet befinner sig i.
  • Komma i kontakt med en advokat. Om den ursprungliga ägaren av fordonet inte kan nås eller placeras då du skulle behöva anlita en advokat för att utarbeta en lämplig domstol för dig att så småningom göra en anmälan på fordonet. Fråga runt för ansedda advokater som kan hjälpa dig med denna situation. Det är bättre att lita på beprövade advokater.
  • Fila åtgärden på banan. Om det behövs lämna lämpliga åtgärder på banan. Om i fall den tidigare ägaren inte kommer överens om att bevilja över fordonet till dig, då kan du bara återställa dina kostnader genom att citera för lagring avgifter fordonet har uppstått under sin vistelse. Detta kan så småningom leda till att ägaren bara kommer ge upp och överlämna dig över fordonet eller han kan bara betala det belopp som förfaller till förvaring.


Innan du gör några anspråk på ett övergivet fordon

Innan du gör några anspråk på ett övergivet fordon, kontrollera om du tror att fordonet är värt att rädda. Det kan eventuellt medföra en hel del kostnader inte bara på juridiska bearbetning avgifter, men också för att återställa fordonet. Oftare än inte, dessa fordon har några frågor antingen mekaniskt eller fysiskt, det är därför de övergavs i första hand. Om du råkar chans på en sällsynt hitta och du är en ivrig bil restaurering hobby sedan med alla medel, gå efter fordonet och hitta ett sätt att göra det så småningom din. Efter allt bör ett fordon tas om hand och inte övergiven på sidogatorna.