E2a

Hur antika järn ljusstakar

Antik järn ljusstakar är svåra att hitta

Antik järn ljusstakar är svåra att hitta, och de är dyra på grund av deras sällsynthet. Men det är lätt att göra din egen antika järn ljusstakar. Du kan göra det i nya ljusstakar. Antiquing är en intressant färdighet att lära sig eftersom de har en viss estetik som hakar folk i dem. Du behöver bara träna för att bli ett proffs på att göra nya saker ser gamla.

Material som behövs

Hur antika järn ljusstakar. Tips om hur man antika järn ljusstakar.
Hur antika järn ljusstakar. Tips om hur man antika järn ljusstakar.

2 oz. Europeana Röd järnoxid DA96
2 oz. Folk Art Lakrits 938
2 oz. Folk Art Antique Gold 658
2 oz. Delta Pumpa 2042
2 oz. Folk Art Koppar 664
Sea svamp
¾ tum stencil borste
1 tum stencil pensel
Pappershanddukar
Papperstallrikar
Vatten

Tips om hur man antika järn ljusstakar

  • Damp ett hav svamp. Svampen får inte vara drypande så pressa ut överflödigt vatten.
  • Doppa en svamp hörna i en antik guldfärg. För att ta bort överflödig färg, blot eller fläck färgen med en pappershandduk. Badda svampen i de olika områdena i ljusstaken.
  • Doppa en stencil pensel botten i Röd järnoxid färg. Avlägsna överflödig färg. Pensla ljusstaken med din stencil pensel i en upp och ner mönstret.
  • Rengör din pensel och sedan torka det. Utför steg 2 med en koppar färg. Lär dig att använda koppar färgen effektivt för det kan göra saker som ser rostiga på ett vackert sätt.
  • Doppa havet svamp i en pumpa färg. Blot överflödig färg på hushållspapper. Försiktigt dab apelsin färg på de olika delarna av ljusstaken.
  • Tvätta havet svampen och avlägsna överflödigt vatten. Doppa havet svampen hörna i Lakrits färg. Dab överflödig färg, och blot måla på alla ytor som ser alltför svart.

Antik järn ljusstakar är svåra att hitta. Doppa en svamp hörna i en antik guldfärg.
Antik järn ljusstakar är svåra att hitta. Doppa en svamp hörna i en antik guldfärg.

Kom ihåg att tillämpa mindre färg i ditt första täckande så att du kan lägga till färg och texturer om du inte är nöjd. Eftersom det är svårt att lappa upp saker om ditt material blir rörigt. Öva att göra ett svart papper för att se antika innan du försöker använda ljusstakar. Du kan hitta allt material som behövs i de flesta hantverk butiker.

Antik järn ljusstakar finns stora samlingar och de tjänar så stora gåvor. Du kan göra en samling av gör-det-själv antika möbler och visar och förvåna dina vänner. Du kan också göra en affär av det, och folk kommer säkert att älska det. Bara vara konkurrenskraftig med pris och ditt företag kommer att bli framgångsrika. Gör dina egna ljusstakar att spara pengar. Du behöver bara vax och strängar för candlewicks och de är billiga och lätta att göra.

Komplettera dina antika järn ljusstakar med antika ljusstakar

Komplettera dina antika järn ljusstakar med antika ljusstakar. Antik mässing ljusstakar är vackra men det är dyr. Men du kan göra dina egna antik ser ljusstakar. Färg och stil metallbehållare att se antik att fungera som dina ljusstakar. Du kommer att känna nöjd om du själv gör dina egna hantverk eller gåvor. Det finns också kopior av antika mässing ljusstakar, men de kommer att göra fint.

Om du redan är duktiga på att göra antika järn ljusstakar och andra antika letar material, då kan du göra workshops och seminarier för folk så att de kan få en utkomst eller hobby, och du tjänar pengar på samma gång.