E2a

Hur ansluta Wii till internet

Ansluta Wii till Internet har ett antal fördelar

Ansluta Wii till Internet har ett antal fördelar. För en, systemuppdateringar för Wii är lättare att få. Även online-spelare får chatta och spela mot varandra. Om du är ganska osäker på hur du ansluter Wii till Internet, så följ dessa steg för att konfigurera den för en trådlös anslutning.

Slå på din Wii-konsol.
Anslut Wii-konsolen i uttaget och slå på den genom att trycka på strömbrytaren. En varning bör dyka upp på TV-skärmen. Tryck bara på en knapp på Wii fjärrkontrollen för att lämna den här sidan.

Hur ansluta Wii till internet. Slå på din Wii-konsol.
Hur ansluta Wii till internet. Slå på din Wii-konsol.

Gå till systeminställningarna från huvudmenyn på wii.
Väl på huvudmenyn, väljer du den runda knappen som heter Wii med fjärrkontrollen. Därefter, tryck på A-knappen för att välja detta alternativ. Efteråt, välj Wii Settings knappen. Om du gör det bör hänvisa dig till Wii Systeminställningar 1 fönster. Välj helt enkelt högerpilen för att gå vidare till nästa sida som är Systeminställningar 2 fönster.

Konfigurera Internet-inställningarna för din Wii-konsol.
Väl på Systeminställningar 2 fönster, välj den tredje baren märkt Internet. Om du gör det bör hänvisa dig till Internet fönstret. I det, väljer det första alternativet Inställningar Connection. På Connection Settings fönstret väljer Anslutning 1 bar för att skapa en ny anslutning. Välj Trådlös anslutning och sedan söka efter en åtkomstpunkt efter detta. Nu kommer systemet att identifiera befintlig trådlös uppkoppling i ditt hem och tar några sekunder att genomföra. När systemet avslutar skanningen, klicka på knappen OK. Välj från de presenterade anslutningar och ange lösenordet när det efterfrågas. Välj OK när du uppmanas att spara de nya inställningarna. Efter det väljer du OK igen för att systemet ska kontrollera om anslutningen lyckades konfigurerad.

Få systemuppdateringar till din Wii.
När anslutningen har verifierats, välj helt enkelt på knappen Ja för att få systemuppdateringar för din Wii-konsol. Efter det, klicka på knappen Jag accepterar. Hämtningen av systemuppdateringar kan ta några minuter och du kommer att uppdateras om utvecklingen via statusfältet.

Om du vill använda en kabelanslutning

Ansluta Wii till Internet har ett antal fördelar. Gå till systeminställningarna från huvudmenyn på wii.
Ansluta Wii till Internet har ett antal fördelar. Gå till systeminställningarna från huvudmenyn på wii.

Om du vill använda en kabelanslutning, så gör det genom att först fästa Wii LAN-adapter på baksidan av konsolen. Nästa, koppla in ena änden av Ethernet-kabeln till en tom plats i modemet. Fäst den andra änden av Ethernet-kabeln till Wii LAN-adaptern efter. Följ steg 2 för att komma till Systeminställningar 2 fönster. Därifrån väljer du Internet och sedan på Inställningar för anslutning. Välj Anslutning 2 denna gången och sedan kabelanslutning efteråt. Systemet kommer återigen utföra en diagnostisk skanning för att kontrollera anslutningen. När detta är klart, helt enkelt välja Yes för att påbörja nedladdning av systemuppdateringar på din Wii.