E2a

Felsökning av en pedal styrelse

En gitarr pedal board

En gitarr pedal styrelse, vilket är en tillplattad panel eller styrelse som fungerar som behållare och kraftkälla för de musikaliska effektpedaler av en elgitarr, är ett mycket användbart verktyg för artister. Det hjälper gitarrister i förvaltningen av flera pedaler. Det finns många pedal brädor på marknaden som innehåller egna elkablar och transformator. Hela denna pedal board kan transporteras till olika platser utan att demontera den. Medan en pedal styrelse är mycket pålitlig, speciellt när du äger en med ett välrenommerat varumärke, kan du också uppleva vissa problem. Här är din guide i felsöker en funktionsstörning pedal board:

  • Kontrollera kablarna Detta är det första steget som du måste göra eftersom de flesta av den tid de är känsliga för skador främst på grund av två saker:. Dessa kablar är oftast placeras i mitten av de enskilda pedaler, och de är normalt roteras i en twist För att passa in i pedalen. När du har identifierat att det primära problemet orsakas av trasiga kablarna, då skulle det vara lättare för dig att göra fullständig reparation.
  • Kontrollera distpedal. En distpedal kan du nå en stor mängd och brett utbud av signatur gitarr musik. Bortsett från distorsion, kan det också ge dig en fuzz eller överväxel som passar dina musikaliska behov och önskemål. Du måste undersöka distpedal att kontrollera om nivån på den faktiska pedal av gitarren är vevas lämpligt.
  • Kontrollera brusundertryckaren. A stömingsdämpare (en annan term är noise gate) är egentligen en typ av ljud filter. Nivån av audiosignalen som passerar genom det undertrycks av gitarrens pedalen. I huvudsak avgör volymen på din gitarr ljudet av suppressor. Kontrollera inställningarna för brusundertryckaren när du upplever problem med pedalen, mest speciellt innan någon prestanda. Tillsammans med pedalen inställningarna bör störningsdämpare 'inställningar också vara korrekt inställda för smidig uppspelning av gitarren. I stämmer din gitarr, måste du också använda sin brusundertryckare. Den icke snedvriden och rent ljud som verkligen är nödvändigt för en korrekt inställning av din gitarr.


Det är viktigt att innan du köper en gitarr

Felsökning av en pedal styrelse. Kontrollera distpedal.
Felsökning av en pedal styrelse. Kontrollera distpedal.

Det är viktigt att innan du köper en gitarr, speciellt en elgitarr, du är mycket kunnig i sina delar och komponenter. Det kommer att hjälpa dig att avgöra orsaken till eventuella tekniska svårigheter. Att vara i känner till samspelet mellan dessa delar kommer att göra det lättare för dig att diagnostisera och lösa eventuella problem. Det finns olika referensmaterial på nätet som också kan vägleda dig i rätt behålla pedalen. Bläddra igenom det och du hittar praktiska tips på hur man framgångsrikt hantera inte bara din gitarr men din over-all prestanda samt en musiker. Ett mycket viktigt tips som du bör följa för att upprätthålla pedal styrelser är att använda sig av pedalen fall som kan anpassas till din smak. Dessa fall fungera som omfattar skydd av pedalerna när de överförs från en plats till en annan. Det finns olika typer av detta skydd, ett av de mest populära är den hårda skal klassen med stoppning i skumplast, spärrarna låsning och förstärkta hörn. Besök din musikaffärer att kolla vad andra produkter och tjänster som de kan erbjuda för att ta väl hand om din pedal styrelser.