E2a

Besegra nemesis i Final Fantasy X

Nemesis anses vara den starkaste monstret i Final Fantasy X

Nemesis anses vara den starkaste monstret i Final Fantasy X, så räkna med att ha lite tuffa och blodiga kamp med honom. Men sanningen är att det är nästan omöjligt att besegra honom i din första strid. I själva verket kommer du att ställas inför flera nederlag innan du kan faktiskt räkna ut hur att avsluta Nemesis. Men att rädda dig från ångest av nederlag, har vi kommit fram till några tips om hur man besegra honom. Här är de.

  • Vet hur nemesis attacker. Nemesis använder fyra taktik för att slå dig ner. Han attackerar fysiskt dina karaktärer använder magi-baserade Ethereal Cannon, träffar med Ultra Spark (som orsakar skador på din status), och använder sin mest kraftfulla attacken heter Armageddon (vilket kan orsaka 99.999 bestående skador). Se till att vara väl förtrogen med varje attack och hur du kan motattack dem.
  • Utrusta dina karaktärer. Du behöver tre tecken för att bekämpa Nemesis, som alla måste ha rätt utrustning med befogenheter och vapen. Speciellt vill du att dina karaktärer att ha Auto-Haste, Auto-Phoenix och Celestial vapen och / eller vapen med Break Damage Limit. Glöm inte att även aktivera Auto-Liv i dina karaktärer, och se till att du vet hur man Quick Hit.
  • Planera dina strategier. Använd dina vapen mot Nemesis mycket klokt, ständigt tror att han kommer att motattack dem utan nåd. Se till att noggrant tid dina attacker och kombinera dina vapen. Kom ihåg: När du planerar dina strategier, måste du överväga Nemesis "vapen och motattacker.
  • Max din statistik. Kom ihåg att du har bättre chanser att besegra Nemesis om din statistik är maxade upp. Så se till att din styrka, försvar, magi, Agility, Luck och andra statistik jämnas innan du börjar striden.
  • Tänk att få hjälp av andra spelare. Speciellt om det är första gången för att möta Nemesis, kanske du vill få lite råd från andra spelare som har slagna Nemesis flera gånger. Du kan kommunicera med Final Fantasy spelare i online-forum och andra online plattformar. Om du ställa frågor, kan du förvänta dig många svar från de spelare och få praktiska strategier och tricks som de själva upptäckt. Även i spel, kom ihåg att säga "Två huvuden är bättre än ett" verk.
  • Leta efter walkthroughs. Tillgänglig online, walkthroughs är dokument som kan guida dig genom en specifik videospel som Final Fantasy X. Om du väljer att använda en genomgång, kom ihåg att noggrant läsa den och uppmärksamma de speciella tips och strategier. Notera dock att även om Final Fantasy X genomgångar bygger på samma spel, kan strategier variera beroende på författarna. Så bli inte förvirrad. Men för ett bra spel, är att använda det bäst en genomgång som du tror har de mest fungerande strategier. Tänk dock att använda en genomgång betraktas som fusk, eftersom det eliminerar utmaningen att besegra Nemesis på egen hand. Men om du inte kan vänta med att slå detta monster, är det i allmänhet okej att använda en genomgång.


Du kommer att behöva anställa en bra mängd tålamod att besegra Nemesis

Besegra nemesis i final fantasy X. Vet hur nemesis attacker.
Besegra nemesis i final fantasy X. Vet hur nemesis attacker.

Du kommer att behöva anställa en bra mängd tålamod att besegra Nemesis. Bäst om du tillåter dig själv att bli besegrad i ditt första försök bara för att se hur Nemesis fungerar. Efter det kan du slå ner honom utan synd.